Laatste nieuws over Netflix

Netflix bestelt vierde seizoen van Fuller House

Netflix heeft van Fuller House seizoen 4 besteld. Daarmee is de vraag van vele fans beantwoord door de streamingdienst. De nieuwe afleveringen worden nog dit jaar verwacht, zo viel op te merken uit een filmpje dat Fuller House verspreidde op social media.

Full House

Fuller House is een vervolg op Full House dat tussen 1987 en 1995 enorm populair is. Er werden acht seizoenen gemaakt over de Tanners en Netflix besloot de komedieserie in 2016 nieuw leven in te blazen. Inmiddels zijn we dus toe aan het vierde seizoen.

Het derde seizoen verscheen vorig jaar op Netflix en werd opgeknipt in twee delen. Op 22 september voegde Netflix de eerste negen afleveringen van het derde seizoen toe aan het aanbod. Die datum was bewust gekozen, omdat het op dat moment exact dertig jaar geleden was dat de eerste aflevering van Full House werd uitgezonden. Het tweede deel van seizoen 3 verscheen vlak voor de feestdagen.

Fuller House seizoen 4 op Netflix

Het was onduidelijk of er ook nog een Fuller House seizoen 4 besteld zou worden door Netflix, maar inmiddels is aan die onzekerheid dus een einde gemaakt. De Tanner-Fuller familie komt in 2018 wederom terug, met nog meer nieuwe afleveringen. Met het aankomende vierde seizoen is Fuller House dus halverwege het succes van Full House, waar uiteindelijk acht seizoenen van gemaakt werden.

Wat de cast betreft zal er niet veel veranderen in Fuller House seizoen 4. De vaste gezichten zullen ook in het nieuwe seizoen weer te zien zijn. Het vierde deel zal naar alle waarschijnlijkheid weer uit dertien afleveringen bestaan, net als seizoen 1 en 2. Voor het derde seizoen werd een uitzondering gemaakt. Dat deel bestond uit twee keer negen afleveringen. Wanneer Fuller House seizoen 4 exact op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

Bekijk hieronder de aankondiging van het vierde seizoen van Fuller House:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?