Trailers

Netflix bevestigt releasedatum Mindhunter in eerste trailer

Netflix heeft de eerste trailer van Mindhunter gelost en daarbij direct de releasedatum van deze nieuwe serie bekend gemaakt. De geruchten bleken uiteindelijk te kloppen, want Mindhunter seizoen 1 is vanaf vrijdag 13 oktober volledig op Netflix te zien.

FBI

In maart van dit jaar gaf Netflix al een korte teaser van deze serie, maar daarna bleef het lang stil. Behalve dat Mindhunter van de hand van House of Cards-producer David Fincher zou komen en dat de FBI centraal zou staan was er niets bekend. Tot nu.

Mindhunter seizoen 1 op Netflix

Netflix heeft inmiddels de eerste beelden van Mindhunter seizoen 1 getoond. Daarin zien we dat FBI-agenten zich storten op een onderzoek naar seriemoordenaars. Het verhaal speelt zich af ongeveer halverwege de vorige eeuw. Op dat moment is nog maar weinig bekend van seriemoordenaars en hun beweegredenen. Twee FBI-agenten (gespeeld door Jonathan Groff en Holt McCallany) moeten antwoord op de vraag geven hoe ze gekken voor kunnen blijven, want op dat moment weten ze niet hoe de gekken denken. Worden ze zo geboren, of worden ze zo gevormd? De FBI-agenten duiken in het brein van de seriemoordenaars om deze vragen te kunnen beantwoorden en dat zorgt voor duistere taferelen.

Het eerste seizoen van Mindhunter zal uit elf afleveringen bestaan en wordt op 13 oktober volledig aan het aanbod toegevoegd. Het seizoen van Mindhunter kan dus in één keer afgespeeld worden. De serie is dus naar een idee van David Fincher. Hij is al jarenlang betrokken bij House of Cards, maar is ook zeer bekend als regisseur van gewaardeerde films als Fight Club en Se7en. Daarnaast maken Groff en McCallany dus onderdeel uit van de cast. Verder zijn er belangrijke rollen voor Anna Torv (Fringe), Cotter Smith (You Don’t Know Jack) en Sonny Valicenti. Hieronder zijn de eerste beelden van de Netflix Original Mindhunter seizoen 1 te bekijken.

Mindhunter Netflix

Mindhunter Netflix

Mindhunter Netflix

Mindhunter Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?