Laatste nieuws over Netflix

Netflix bevestigt startdata Riverdale 5 en Snowpiercer 2

In januari gaan er eindelijk weer veel grote series van start. De data dat de reeksen in de Verenigde Staten zouden beginnen waren al bekendgemaakt. Het grote wachten was nog op Netflix. Ook de streamingdienst heeft nu bevestigd wanneer zowel Riverdale als Snowpiercer in januari te zien zullen zijn met het vijfde en tweede seizoen.

Riverdale seizoen 5

Voor Riverdale breekt het vijfde seizoen alweer aan. Dit zal deels een antwoord gaan geven op het vierde seizoen. Door de pandemie konden de opnames van het vierde seizoen in het voorjaar niet tijdig worden afgerond, waardoor de laatste episodes van deze campagne niet werden uitgezonden. Het leverde een verkort seizoen op en vooral veel vragen. Deze zullen in het vijfde seizoen eindelijk worden beantwoord. In de Verenigde Staten begint het seizoen op 20 januari op The CW, één dag later – 21 januari – zal seizoen vijf van Riverdale op Netflix beginnen.

Bekijk de trailer van Riverdale seizoen 5

Snowpiercer seizoen 2

Voor Snowpiercer waren er totaal geen opnameproblemen. Vooral doordat de opnames al heel veel voor de uitzendingen zijn opgenomen. Afgelopen zomer werd het eerste seizoen pas uitgezonden, terwijl de cast toen al volop bezig was met het tweede seizoen. Dat stelt TNT – de uitzendgemachtigde in de Verenigde Staten – dan ook in staat om een half jaar later al het tweede seizoen uit te zenden. In Amerika is dit vanaf 25 januari het geval en ook hierbij geldt dat Netflix een dag later – 26 januari – de eerste aflevering al kan streamen. Dan zullen er antwoorden komen hoe de trein verder gaat en of het verder gaat in één of in twee treinen.

Bekijk de trailer van Snowpiercer seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?