Laatste nieuws over Netflix

Netflix biedt gratis versie aan met beperkt aanbod

Netflix heeft een Watch Free-pagina gelanceerd. Heb je geen abonnement van de streamingdienst, dan is het nu toch mogelijk om een beperkt aanbod te bekijken. En dat zijn niet de minste titels die worden aangeboden.

Watch Free

De afgelopen jaren was het mogelijk om als nieuwe abonnee eerst een maand gratis Netflix te kijken. Dit is sinds enige tijd niet meer mogelijk, maar de dienst komt nu met een variant. Via deze speciale pagina is het Watch Free menu beschikbaar. Hier zijn diverse films en series gratis te bekijken.

Stranger Things

Het is een interessant aanbod. Want het is nu mogelijk om de series Stranger Things, Love is Blind, When They See Us, Grace and Frankie, Elite en Our Planet te bekijken. dat is ook het geval voor de films Bird Box, Murder Mystery, The Two Popes en The Boss Baby: Back in Business.

Nieuwe leden bereiken

Netflix laat weten dat het huidige gratis aanbod van tijd tot tijd kan gaan wijzigen. De optie van een Watch Free pagina is niet nieuw. HBO en Showtime maken al enkele jaren gebruik van deze wijze om nieuw geĂ¯nteresseerden kennis te laten maken van hun diensten. “We bekijken naar nieuwe manier van promoties om nieuwe leden te bereiken. Door deze manier krijgen ze gelijk een Netflix-beleving”, laat een woordvoerder weten. In het voorjaar werden ook al tien documentaires op YouTube beschikbaar gesteld. Op dit moment is het alleen mogelijk om de gratis titels te bekijken via de website op desktop/tablets en op andoid-devices. Op iOS is het nog niet beschikbaar.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?