Laatste nieuws over Netflix

Netflix blaast Lucifer nieuw leven in met vierde seizoen

De grote wens van de fans van Lucifer is waarheid geworden. Netflix heeft Lucifer een nieuw leven gegeven. De serie werd vorige maand tot grote verrassing van velen gecanceld door FOX. Het bleef lang stil, maar vlak voor het bijna onmogelijk werd om nog door te gaan is Netflix ingestapt. Er komt een vierde seizoen van Lucifer.

Grote verslagenheid

Onder de fans van Lucifer was half mei grote verslagenheid. FOX besloot abrupt om een punt te zetten achter de serie, een week voor de laatste aflevering van het derde seizoen. De slotepisode bevatte ook nog eens een vreselijk grote cliffhanger, waardoor de verslagenheid nog groter was.

➡ Lees hier de reacties door Cast, Crew en Fans op het nieuws!

Bij fans, maar ook zeker bij de makers van de serie. De afgelopen maand is geprobeerd om een nieuwe partij te vinden, waarbij 16 juni als deadline lag. Op deze dag liepen alle contracten af en waren alle medewerkers aan de serie dus vrij om te gaan en staan waar ze wilden. Lucifer verderzetten zou dan bijna onmogelijk zijn geweest. Deze week leek het er op dat Amazon de beste papieren had om Lucifer in te lijven, maar het werd Netflix.

Lucifer seizoen 4 exclusief op Netflix

Nu is Netflix dus ingestapt. Het is niet de eerste keer dat de streamingdienst een serie overneemt die wordt gemaakt door de Time Warner-company. Dat gebeurde eerder met Longmire en Netflix werkte ook met Time Warner samen voor Sabrina en Riverdale.

Het is nog niet duidelijk wanneer het vierde seizoen zal verschijnen en uit hoeveel aflevering het zal bestaan. Ook is niet duidelijk of het gehele seizoen in één keer zal verschijnen of wekelijks zoals we gewend waren door FOX. De blijdschap bij Tom Ellis, de vertolker van Lucifer, is groot.

Als eerste weten wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn over Lucifer? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!