Laatste nieuws over Netflix

Netflix cancelt Bienvenidos a Edén en zet zo streep door seizoen 3

Slecht nieuws voor de fans van Bienvenidos a Edén. Netflix heeft er namelijk voor gekozen om de serie te cancellen en dus geen derde seizoen te bestellen van de Spaanse serie. Daardoor blijven kijkers van de serie achter met veel vragen die nooit beantwoord zullen worden. De annulering heeft volgens Spaanse bronnen te maken met tegenvallende kijkcijfers.

Niet genoeg

Het eerste seizoen van Bienvenidos a Edén deed het zeker niet verkeerd op Netflix. De serie stond wereldwijd vijf weken in de top tien van beste series en werd volop bekeken. De cijfers van het tweede seizoen schijnen echter tegenvallen te zijn.

Om een vernieuwing te krijgen voor een derde seizoen zouden minimaal de cijfers van het eerste seizoen behaald moeten worden, maar dat gebeurde niet. Volgens fotogramas is Bienvenidos a Edén dan ook officieel gecanceld.

Grote vragen

De annulering van Bienvenidos a Edén komt als een grote verrassing voor veel fans. Het tweede seizoen liet kijkers tenslotte achter met een grote cliffhanger. Zo maakte Astrid haar missie bekend, maar of ze het geloof onder de bewoners ook kon behouden? Daarnaast was het de vraag hoe gereageerd zou worden op de komst van de rechercheurs en hoe het af zou lopen met Zoa en Bel. We zullen het nooit weten, want een derde seizoen komt er niet.

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?