Laatste nieuws over Netflix

Netflix cancelt Haters Back Off na twee seizoenen

Netflix heeft geen oren naar een derde seizoen van Haters Back Off. De streamingdienst heeft besloten de serie na twee seizoenen te cancellen. Daarmee is het de zesde serie van dit jaar waar Netflix een punt achter zet.

Miranda Sings

Haters Back Off is een serie over Miranda Sings, een zelfverzekerde jonge vrouw. Ze is er van overtuigd dat ze met haar eigen YouTube-kanaal de wereld kan veroveren, alleen niemand anders gelooft in haar. Alleen Uncle Jim heeft het beste met haar voor.

Het is een komedieserie van Netflix, maar wel gebaseerd op de realiteit. Miranda Sings is in het echt namelijk ook gecreëerd door komedienne Colleen Ballinger. Netflix bood haar de kans om met Miranda Sings ook een serie te maken.

Bekijk hier welke series nog meer gecanceld zijn door Netflix

Haters Back Off gecanceld door Netflix

Hoewel Haters Back Off met gemengde reacties werd ontvangen besloot Netflix al vrij snel om een tweede seizoen van de komedieserie te bestellen. Daarmee is echter wel de koek op, zo blijkt nu. Netflix heeft de serie na twee seizoenen gecanceld. Het tweede seizoen kwam in oktober uit en zal dus geen vervolg meer krijgen op Netflix.

In Haters Back Off doet Miranda Sings er alles aan om beroemd te worden en zoveel mogelijk abonnees te krijgen. In de realiteit is dat al lang gelukt. Miranda Sings heeft op YouTube ruim acht miljoen abonnees en dat was een prima basis om van Haters Back Off een succes te maken. De grote hoeveelheid fans op YouTube heeft Miranda Sing echter niet naar Netflix kunnen vertalen, waardoor de streamingdienst besloot de stekker uit het project te trekken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?