Laatste nieuws over Netflix

Netflix cancelt in één keer vier komedieseries

Netflix heeft een flinke streep gezet door de komedieseries die de afgelopen jaren werden gemaakt. Er zijn namelijk in één keer vier series gecanceld. Daarvan hebben twee nog wel een aardige reeks weten neer te zetten, de andere zijn niet eens van de grond gekomen.

Mr. Iglesias

De best beoordeelde komedie van de vier is Mr. Iglesias. Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias speelde een leraar met een klas vol buitenbeentjes. Er zijn in totaal drie delen verschenen met 21 afleveringen. Het verhaal bood ruimte voor een vervolg, maar Netflix heeft besloten om ermee te stoppen. De samenwerking met Iglesias wordt wel voorgezet, want er komt nog minimaal één komediespecial aan. Deze moet in de komende maanden worden opgenomen.

Bonding

Van Bonding zijn twee seizoenen gemaakt en de reeks heeft aardig wat aandacht gekregen. Dat kwam vooral door het onderwerp. Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent. Het leverde hilarische situaties op en uiteindelijk dus twee seizoenen. Daar blijft het bij.

The Crew en Country Comfort

Voor zowel The Crew als Country Comfort blijft het bij één seizoen. Kevin James was in The Crew een teambaas bij een Nascar-formatie. Het leverde een serie op zoals je van James mag verwachten. Country Comfort was een pure familieshow, wat nooit echt van de grond kwam. Beide series zijn dus gecanceld. De enige komedieserie van de afgelopen periode die wel is verlengd, is The Upshaws.

➡ Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?