Laatste nieuws over Netflix

Netflix houdt het met Good Cop bij slechts één seizoen

Netflix heeft de serie Good Cop gecanceld. De streamingdienst besloot dat er geen tweede seizoen van de komedieserie zal komen. Het eerste seizoen is sinds eind september beschikbaar op Netflix.

Maker van Monk

The Good Cop is bedacht door dezelfde maker als Monk, een succesvolle komedieserie, die begin deze eeuw begon. Die serie van Andy Breckman was een groot succes en was een lang leven beschoren. Er werden liefst acht seizoenen van Monk gemaakt.

The Good Cop gecanceld door Netflix

The Good Cop is echter al na één seizoen gecanceld door Netflix en daarmee kan geconcludeerd worden dat de komedieserie niet het succes heeft gebracht zoals verwacht. De hoofdrollen in The Good Cop seizoen 1 waren voor Josh Groban en Tony Danza. Zij speelden vader TJ Caruso en zoon Tony, maar na één seizoen zit hun klus er al weer op. Er komt geen tweede seizoen van The Good Cop, zo besloot Netflix.

Bekijk hier alle gecancelde Netflix-series

The Good Cop is een komische crimeserie van Netflix waar iedere aflevering draaide om een nieuwe zaak. Het team van TJ Caruso moest deze zaak iedere keer tot een goed einde zien te brengen en de zoon van wil dat altijd bereiken door de regeltjes nauwkeurig te volgen. Dit tot ergernis van zijn collega’s en ook van zijn vader, want hij was een tegenpool van zijn bloedeigen zoon. In seizoen 1 zijn er tien zaken behandeld en daarmee is de koek op voor The Good Cop, nu Netflix geen nieuwe afleveringen heeft besteld.

Meerdere gecancelde series

Het komt regelmatig voor dat Netflix een punt zet achter een serie. De laatste tijd regent het weer cancellingen bij Netflix. Zo werd bekend dat Orange is the New Black niet verder gaat en ook van Luke Cage en Iron Fist werd geen nieuw seizoen besteld. Het is overigens niet vreemd dat er steeds vaker series gecanceld worden door Netflix. Omdat het aantal eigen producties met het jaar explosief stijgt, neemt de kans ook toe dat er series eindigen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?