Netflix Daily

Netflix Daily: Tien beste Netflix-films, opnames Dark volledig afgerond

IMDb heeft een lijst opgesteld met de tien beste Netflix-films van 2019. Daarnaast zijn de opnames van het derde en tevens laatste seizoen van Dark afgerond. Ook kwam het trieste nieuws dat de liedjesschrijver van Monty Python is overleden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Dit zijn volgens IMDb de beste tien Netflix-films van 2019

Netflix is de laatste jaren naast series ook steeds meer eigen films aan het maken. Een aantal releases daarvan verschenen zelfs eerst in de bioscoop voordat ze werden toegevoegd aan Netflix. IMDb is aan de slag gegaan met een lijst waarin we de tien beste Netflix-films van 2019 terugvinden De lijst is hieronder te bekijken, inclusief bijbehorende IMDb-score.

10. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (IMDb: 6,6)
9. I Am Mother (IMDb: 6,8)
8. The Dirt (IMDb: 7,0)
7. FYRE (IMDb: 7,2)
6. The King (IMDb: 7,3)
5. El Camino: A Breaking Bad Movie (IMDb: 7,4)
4. Dolemite Is My Name (IMDb: 7,4)
3. The Irishman (IMDb: 8,2)
2. Klaus (IMDb: 8,3)
1. Marriage Story (IMDb: 8,4)

Opnames derde en tevens laatste seizoen Dark afgerond

Het einde van Dark is in zicht. Netflix voorziet de serie in 2020 nog één keer van een nieuw seizoen, maar dan moeten we definitief afscheid nemen van de Duitse serie. Inmiddels is bekend geworden dat de opnames voor het slotseizoen zijn afgerond. Dat werd met onderstaande Tweet duidelijk gemaakt.

Liedjesschrijver van Monty Python overleden

Neil Innes, vooral bekend geworden van zijn werk met Monty Python, is plots overleden. De Britse komiek en tevens muzikant is in de nacht van zondag op maandag overleden op 75-jarige leeftijd. In Nederland kunnen we het werk van Innes in Monty Python bekijken op Netflix. Zo was hij onder meer deels verantwoordelijk voor ‘Always look at the bright side of life’ waar hij de man met fluit was.

De Beste titels van 2019 op Netflix: 5-1

Het einde van 2019 is in zicht. Netflix heeft er een uiterst druk jaar op zitten waarbij het ook steeds meer aandacht geeft aan eigen films. Het is dan ook niet verrassend dat in de beste titels van het jaar 2019 meerdere speelfilms zijn terug te vinden. Met vandaag de beste titels van 2019. De absolute top vijf van dit jaar.

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Masha en de Beer (3 seizoenen) Kinderen 2009
The Degenerates (2 seizoenen) Cabaret 2018
Brandweerman Sam (2 seizoenen) Kinderen 2014 6.5
Rainbow Ruby (1 seizoen) Kinderen 2016 6.1
El Vecino (1 seizoen) Komedie 2019 6.4
Ghost Stories Horror 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?