Netflix Daily

Netflix Daily: Krijgt Bridgerton een vervolg? Bloopers The Witcher op een rijtje

Netflix lanceerde eind 2020 het eerste seizoen van Bridgerton. De romantische dramaserie werd al snel door fans omarmd en mogelijk komt er een vervolg aan. Daarnaast heeft Netflix de bloopers van The Witcher seizoen 1 gedeeld.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Wordt Bridgerton vernieuwd voor tweede seizoen?

Bridgerton doet het uitstekend sinds zijn release op Netflix. De serie staat al een aantal dagen op de eerste plek in de top 10 van Netflix. Mogelijk komt er in de toekomst ook een tweede seizoen van de romantische dramaserie. Hoofdrolspeelster Nicola Coughlan vertelde daarover aan Variety: “We hopen allemaal enorm dat de serie wordt verlengd! Het was enorm leuk om Bridgerton te maken en de reacties zijn overweldigend. Totdat Netflix officieel iets bekendmaakt weten we helaas niets helemaal zeker… Als het tweede seizoen er komt, dan zal het waarschijnlijk net als het tweede boek om Anthony Bridgerton draaien. Dat lijkt me geweldig omdat Anthony zo’n ander mens is dan Daphne.”

Bloopers The Witcher op een rijtje

Fans kijken al langere tijd reikhalzend uit naar het tweede seizoen van The Witcher. Seizoen 2 is tenslotte al besteld. Om fans warm te houden, heeft Netflix door middel van een video een kijkje gegeven in de bloopers die plaatsvonden tijdens de opnames van het eerste seizoen.

Netflix Top 50 van 2020: Nummers 10 tot en met 1

De Netflix Top 50 van 2020 is van start. Maakten we vorig jaar een lijst met de 25 beste titels, in alle eerlijkheid was daar dit jaar geen beginnen aan. Er is zoveel moois verschenen, series, films en documentaires waar veel over te doen was. En tegelijkertijd willen we jullie tijdens de huidige lockdown ook gewoon zo veel mogelijk tips geven dat de dagen mooi gevuld worden. Vandaag het slotstuk met nummer tien tot en met één.

Lees alles over de Netflix top 50

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 53

Zoals verwacht is de lijst van twintig meest populaire films en series flink op de schop gegooid in de afgelopen week. De kerstfilms en series zijn op een enkele na gesneuveld en afgevoerd uit de lijst. Daarvoor in de plaats zijn er heel wat nieuwkomers te noteren.

Lees alles over de populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?