Netflix Daily

Netflix Daily: No Hard Feelings en Break Point seizoen 2

No Hard Feelings komt razendsnel naar Netflix, net zo snel als de tennisballen om je oren vliegen bij Break Point. Daar is het tijd voor een tweede seizoen.

No Hard Feelings naar Netflix

De film No Hard Feelings heeft pas net zijn release gekregen en komt nu al naar Netflix. Daarin zullen we kennis gaan maken met Maddie en Percy, oftewel Jennifer Lawrence en Andrew Feldman. Zij is een dertiger die hard geld nodig heeft, hij een negentienjarige verlegen jongen met stinkend rijke ouders. En die ouders zitten wel te wachten op een leuke vriendin voor zijn dochter… Vanaf 18 januari staat de film op Netflix.

Break Point seizoen 2 in januari

Het nieuwe tennisseizoen is van start in Australië en tijdens de Australian Open is het tijd voor het nieuwe seizoen van Break Point. We gaan de toptennissers weer van dichtbij zien en wat ze zoal meemaken op de tour. Vanaf 10 januari zijn de afleveringen te zien, de trailer is alvast verschenen.

Deze films en series komen in januari op Netflix: Fool Me Once, Lift en Forst

Het nieuwe jaar staat op ons te wachten en in 2024 kunnen we heel veel fraais op Netflix tegemoet zien. In de eerste dagen van het jaar is het in ieder geval gelijk raak en we nemen door wat je zoal kunt verwachten.

Lees alles over Januari

Safe Harbor nieuwe serie van makers Ozark; opnames in Rotterdam

Heb jij genoten van Ozark? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de makers van die populaire Netflix-serie werken momenteel aan een nieuwe serie, Safe Harbor genaamd. En die wordt opgenomen in… de havenstad van Nederland. Rotterdam dus!

Lees alles over Safe Harbor

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Welcome to Samdal-ri (1 seizoen) Romance 2023 2023-12-31
Dave Chappelle: The Dreamer Stand-up 2023 2023-12-31

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?