Netflix Daily

Netflix Daily: The Missing spin-off op komst; Arrested Development bijna terug

The Missing mag dan wel voorbij zijn, het werk van Baptiste is dat niet. En hij doet Amsterdam aan. Arrested Development is eveneens bijna terug, terwijl er een hoofdrolspeelster is vastgelegd voor Locke & Key.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Releasedatum extra afleveringen Arrested Development bekend

Netflix heeft de releasedatum van de extra afleveringen van het vijfde seizoen van Arrested Development bekendgemaakt. Op de Amerikaanse Netflix-pagina van de serie is te lezen dat de afleveringen op 15 maart online verschijnen. Het is nog onduidelijk of het daarna klaar is. Afgelopen jaar liet acteur David Cross weten dat hij niet verwacht dat Arrested Development terugkeert voor een zesde seizoen.

Netflix heeft Knock Down the House bijna binnen

Netflix heeft de rechten voor Knock Down the House bijna binnen. De streamingdienst zou in de laatste onderhandelingen zijn voor de rechten over de documentaire over de democraat Alexandria Ocasio-Cortez. Netflix bood op tegen onder meer Amazon en Hulu. Voor de rechten zou Netflix zo’n zes miljoen dollar betalen.

Releasedatum Velvet Colección seizoen 2 bekend

Velvet Colección seizoen 2 heeft een releasedatum gekregen op Netflix buiten Spanje. De serie keert op 14 februari, op Valentijnsdag, terug voor zijn tweede seizoen. Dat maakt hoofdrolspeelster Marta Hazas bekend via Instagram.

Alles over Velvet Colección seizoen 2

Trailer van The Missing-spin-off gelanceerd

The Missing is één van de meest aangrijpende series van de afgelopen jaren. Twee losse verhalen verschenen ervan, met één rode draad: Baptiste. De Franse rechercheur werd bij allebei de vermissingszaken betrokken. De serie The Missing keer niet terug, maar is wel een spin-off gemaakt rondom de Fransman. Het eerste seizoen van Baptiste speelt zich onder meer af in Amsterdam en de trailer is nu verschenen. The Missing was onder meer in Nederland een Netflix Original, maar het is een BBC-productie. Of Baptiste ook op Netflix zal verschijnen is daardoor nog niet bevestigd.

Hoofdrolspeelster You seizoen 2 gecast

De hoofdrolspeelster van You seizoen 2 is bekend. Victoria Pedretti, die vorig jaar doorbrak vanwege haar rol als Nell Crain in Haunting of Hill House, heeft de hoofdrol van Love Quinn te pakken. You keert nog later dit jaar terug op Netflix voor zijn tweede seizoen.

Alles over Victoria Pederetti

Scandal’s Stanchfield gecast voor Locke & Key

Darby Stanchfield maakte furore in Scandal. De actrice zal nu aan de slag gaan voor Netflix met de dramaserie Locke & Key. De verfilming van het comic book zal bestaan uit tien afleveringen. Stanchfield speelt daarin Nina Locke. Haar man is op gruwelijke wijze overleden en daarop verhuist ze samen met haar zonen Kinsey, Tyler en Bode naar het ouderlijk huis in Massachusetts. Daar aangekomen blijkt het niet zomaar een huis te zijn, want er blijken demonen te jagen op magische sleutels. En ze schuwen niets om de sleutels te pakken te krijgen.

Trailer Isn’t It Romantic

Op YouTube is een trailer verschenen van Isn’t It Romantic. De film wordt op 28 februari toegevoegd aan het aanbod van Netflix en nu krijgen we met de trailer alvast een eerste idee. In de film zien we hoe een architect die sceptisch is voor romantiek plots wakker wordt in een romcomwereld.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Riverdale (2 seizoenen + S03E11) Drama 2018 7.9
The Flash (4 seizoenen + S05E12) Actie 2018 8.1
I Dream of Dance Docu 2017 6.6
Now You See Me 2 Actie 2016 6.5
Sicario Actie 2015 7.6
The Gentleman Driver Docu 2018
The Infiltrator Crime 2016 7.0
Pose (1 seizoen) Drama 2018 8.5

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van Yesterday

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?