Netflix Daily

Netflix Daily: Riverdale-actrice bevallen, On My Block vernieuwd voor slotseizoen

Vanessa Morgan is bevallen van haar eerste kindje. Morgan, beter bekend als Toni Topaz uit Riverdale, is bevallen van een zoontje. Daarnaast is On My Block vernieuwd voor een laatste seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Riverdale-actrice Vanessa Morgan bevallen

Vanessa Morgan is bevallen van haar eerste kindje. De Amerikaanse actrice, onder Riverdale-fans beter bekend als Toni Topaz, is bevallen van een zoontje. Ook Michael Kopech, de vader van het kindje, was aanwezig. Het verhaal van Morgan en Kopech is een bijzondere. Morgan en Michael trouwden in april 2020. In juli maakte Morgan bekend dat ze zwanger was. Een paar dagen later werd duidelijk dat de twee zouden scheiden.

On My Block vernieuwd voor slotseizoen

Netflix gaat On My Block nog één keer voorzien van nieuwe afleveringen. Daarna houdt het echter op voor de komedieserie. Het vierde seizoen wordt namelijk het laatste seizoen van de reeks. Het slotseizoen bestaat uit tien nieuwe afleveringen. Een releasedatum is nog niet bekend.

Opnameschema’s Bridgerton en The Crown zorgen voor grote problemen

Netflix lanceerde eind vorig jaar het eerste seizoen van Bridgerton en binnen no time groeide de reeks uit tot een waar succes. Dat grote succes heeft misschien ook wel een keerzijde. Veel van de opnameplekken die voor Bridgerton zijn gebruikt, worden namelijk ook gebruikt voor The Crown. Van laatstgenoemde serie gaat dit jaar een vijfde seizoen geschoten worden, terwijl voor Bridgerton de opnames van seizoen 2 gepland staan.

Lees alles over Bridgerton en The Crown

Tweede deel Lupin verschijnt in de zomer op Netflix

De grote cliffhanger van Lupin zal in de zomer worden ontrafeld. Het tweede deel van de Franse hitserie zal namelijk in de zomer van 2021 op Netflix verschijnen. Dit heeft de streamingdienst bekendgemaakt. Een exacte datum volgt later, onze verwachting is dat dit medio juli zal zijn. Misschien wel de 14e, Quatorze Juillet!

Lees alles over Lupin

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Uncanny Counter (1 seizoen) Actie 2020 8.1 2021-01-31

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?