Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe film met Tyler Perry, trailer Mijn Beste Vriendin Anne Frank

Er komt een nieuwe Madea-film naar Netflix. Het gaat om A Madea Homecoming waarin Madea opnieuw tot leven wordt gebracht door Perry. Ondertussen is ook de trailer van Mijn Beste Vriendin Anne Frank verschenen. De film verschijnt vandaag al op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe Madea-film met Tyler Perry

Er is een nieuwe Madea-film aangekondigd met Tyler Perry. Perry brengt zijn Madea-personage opnieuw tot leven. A Madea Homecoming wordt het twaalfde deel in de reeks. De film verschijnt op 25 februari op Netflix. In de film volgen we dat Mabel Simmons graag de diploma-uitreiking van haar achterkleinzoon wil bijwonen. Door het toedoen van geheimen en familiedrama lijkt dat echter niet te lukken.

Trailer Mijn Beste Vriendin Anne Frank verschenen

De trailer van Mijn Beste Vriendin Anne Frank is verschenen. De film komt vandaag naar Netflix. De film is gebaseerd op de ware vriendschap tussen Anne Frank en Hannah Goslar. We volgen hun in de tijd van door de nazi’s bezette Amsterdam tot aan hun schrijnende reünie in een concentratiekamp. Hieronder bekijk je de trailer.

Bridgerton-ster verklapt: hete scènes tussen Penelope en Colin op komst

Het tweede seizoen van Bridgerton is onderweg naar Netflix. Vanaf 25 maart verschijnt het tweede seizoen van de serie op Netflix. Daarin blijkt ook een belangrijke rol weggelegd voor Penelope. Nicola Coughlan verklapte dat zij als Penelope met Colin Bridgerton te zien is in een aantal pikante scènes van het tweede seizoen.

Lees alles over Bridgerton

Brady raakte rol bijna kwijt door Virgin River

Benjamin Hollingworth is bekend als Brady in Virgin River. Zijn carrière is echter meer dan dat en vorig jaar slaagde hij erin om een nieuwe grote rol in de wacht te slepen. Het had echter niet veel gescheeld of Hollingworth had de rol misgelopen door zijn rol in Virgin River. Dat vertelt hij in een exclusief gesprek met Cool America.

Lees alles over Brady uit Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Star Trek Beyond Sci-Fi 2016 7.0 2022-01-31
The Falls Drama 2021 2022-01-31

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?