Netflix Daily

Netflix Daily: Cobra Kai seizoen 4 in productie, KJ Apa over gemis Luke Perry

De productie van het vierde seizoen van Cobra Kai is van start gegaan. Daarnaast heeft KJ Apa zich uitgelaten over het gemis dat Luke Perry achter heeft gelaten nadat hij twee jaar geleden plotseling overleed.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cobra Kai seizoen 4 in productie

De productie van het vierde seizoen van Cobra Kai is van start gegaan. Het officiële Twitter-account van de serie postte op Twitter onderstaande foto. Daarbij werd ook meteen de titel van de eerste aflevering bekend: Let’s Begin. Ook werd meer bekend over de cast. Vanessa Rubio en Peyton List krijgen vaste rollen, terwijl Dallas Dupree Young en Oona O’Brien ook toegevoegd zijn aan de cast.

KJ Apa over gemis Riverdale-vader Luke Perry

KJ Apa heeft zich uitgesproken over het gemis van Luke Perry. De acteur vertolkte in Riverdale de rol van zijn vader, maar overleed twee jaar geleden. “Luke Perry bij de show hebben, was een zegen voor mij. Toen ik voor het eerst succes ervoer, had Luke een manier om het gewoon te vernietigen Hij kende ieders naam. Soms praten mensen over ons werk als iets heel belangrijks, alsof niemand anders het kan. Luke had het vermogen om te zeggen: “Stap op je doel af. Blijf in de rij. Ga naar huis. Kom op tijd. Behandel mensen met respect.” Dat vond ik geweldig aan hem.”

Outlander seizoen 6: Alles wat we al weten

Netflix slaagde erin om het vijfde seizoen van Outlander op 17 februari naar zijn streamingdienst te halen. Daarmee moesten we precies een jaar wachten sinds de eerste aflevering van seizoen 5 werd uitgezonden in de Verenigde Staten. Ondertussen wachten fans op het zesde seizoen van de historische dramaserie. Duidelijk is al dat er een zesde seizoen is besteld. In dit artikel vind je alles wat we al weten over seizoen 6 van Outlander.

Lees alles over Outlander

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in februari

De maand februari mag dan altijd kort zijn, Netflix wist toch weer heel veel nieuwe titels toe te voegen. Aan jullie de taak om te kiezen wat nou eigenlijk de beste nieuwkomers zijn geweest.

Stem op de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Tiger & Bunny (1 seizoen) Anime 2011 7.5 2021-02-28
Emilio Guzman: Kom dan! Stand-up 2020 5.7 2021-02-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?