Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste teaser Formula 1: Drive to Survive, Bodies naar Netflix

De eerste teaser van Formula 1: Drive to Survive is verschenen. Vanaf 11 maart kunnen we op Netflix aan de slag met een gloednieuw seizoen van de serie. Ondertussen heeft Netflix ook groen licht gegeven voor de Britse misdaadthriller Bodies van Si Spencer.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste teaser Formula 1: Drive to Survive

Netflix heeft een eerste teaser gedeeld voor het vierde seizoen van Formula 1: Drive to Survive. Seizoen 4 van de Netflix Original wordt op 11 maart toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Opnieuw worden we meegenomen naar achter de schermen.

Netflix geeft groen licht voor roman van Pursuit of Love-producent

Netflix heeft groen licht gegeven voor een Britse misdaadthriller gebaseerd op een roman van Si Spencer. Het gaat om Bodies over vier detectives in vier verschillende Londense tijdperken die dezelfde moord onderzoeken. De crimethriller telt acht afleveringen.

Meer Outlander: Prequelserie op komst

Outlander gaat nog lang niet stoppen. De serie is bezig aan het zesde seizoen, dat komende week in de Verenigde Staten van start gaat. Er wordt in ieder geval ook nog een zevende seizoen gemaakt én nu wordt er ook nog eens gewerkt aan een prequelserie. De schrijvers zijn momenteel druk bezig om hier wat moois van te gaan maken.

Lees alles over Outlander

Deze films en series komen in maart 2022 op Netflix

De komende weken wordt absoluut genieten op Netflix. In maart verschijnen er heel veel topseries en films, een overzicht wat je in de eerste weken van maart zoal kunt verwachten.

Lees alles over maart 2022

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Moje wspaniale zycie Drama 2021 6.3 2022-02-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?