Netflix Daily

Netflix Daily: Caroline Baskin over Tiger King, trailer Brews Brothers

Caroline Baskin is niet blij met de informatie die is gebruikt voor de documentaire Tiger King. Daarnaast is er een trailer verschenen van Brews Brothers, een nieuwe sitcom van Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Caroline Baskin heeft uitgehaald naar Tiger King

Caroline Baskin is niet blij met de manier waarop ze is neergezet in de documentaire Tiger King. Daarin draaide het niet alleen om Joseph Maldonado-Passage, maar werd ook zij onder de loep genomen. In de serie wordt verteld dat ze betrokken is bij de dood van haar man Don Lewis. Hij verdient in 1997 en wordt in 2002 dood verklaard. “De serie presenteert dit zonder waarheid of geeft me niets een de kans om voor publicatie de absurde beweringen te weerleggen. Ze gaven niets om de waarheid. De onsmakelijke leugens zijn beter om kijkers te krijgen.”

Trailer Brews Brothers gelanceerd

Netflix heeft de officiële trailer van het eerste seizoen van Brews Brothers gelanceerd. Brews Brothers is de nieuwste sitcom van Netflix waarin we twee van elkaar vervreemde broers volgen. Alhoewel de twee niet veel raakvlakken met elkaar hebben, besluiten ze samen een brouwerij te starten. Maar komt dat wel goed?

Herstart Riverdale, The Flash en Supergirl uitgesteld

De gevolgen van het coronavirus voor de wekelijks lopende series begint nu ook zichtbaar te worden. Eerder deze week kwam al naar buiten dat de finale van The Flash niet zal worden uitgezonden, simpelweg doordat deze nog niet is opgenomen. Nu heeft The CW ook een uitzendschema gelanceerd.

Lees alles over de The CW-series

Ian Somerhalder’s V-Wars en October Faction gecanceld

Opnieuw zijn er twee series door Netflix gecanceld. Waar dit voor Messiah een grote verrassing was – en voor een groot deel lijkt te komen door de huidige coronavirus problemen -, is dit voor V-Wars en October Faction minder het geval. Beide series konden de hoge verwachtingen niet waarmaken.

Lees alles over V-Wars en October Faction

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Better Call Saul (4 seizoenen + S05E07) Drama 2020 8.7
Here Comes the Boom Familie 2012 6.5
The Night Before Komedie 2015 6.4
Django Unchained Actie 2012 8.5
The Condemned 2 Actie 2015 4.2
Dave Chappelle: Mark Twain Prize Stand-up 2020 6.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?