Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix betaalt gigantisch bedrag voor Knives Out, nieuwe familiefilm onderweg

Netflix heeft naar verluidt een gigantisch bedrag neergeteld voor de rechten van Knives Out. De film met Daniel Craig in de hoofdrol krijgt liefst twee vervolgfilms. Daarnaast is de nieuwe familiefilm The Mitchells vs. The Machines onderweg naar Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix telt gigantisch bedrag neer voor vervolgfilms Knives Out

Netflix telt een gigantisch bedrag neer voor de rechten van de vervolgfilms van Knives Out. Naar verluidt betaalt de streamingdienst liefst 450 miljoen dollar, omgerekend zo’n 385 miljoen euro, voor twee vervolgfilms. Daniel Craig en Rian Johnson keren terug voor de nieuwe films. De andere castleden zien we naar verwachting niet terug.

Familiefilm The Mitchells vs. The Machines onderweg naar Netflix

Netflix heeft de trailer gelanceerd van de avontuurlijke familiefilm The Mitchells vs. The Machines. Met de eerste beelden krijgen we alvast een glimp van wat we mogen verwachten van de film. De familiefilm draait om de familie The Mitchells. Hun wereld staat op zijn kop als dochter Katie de kans krijgt om aan de slag te gaan op een filmschool aan de andere kant van het land.

Monarca na twee seizoenen gecanceld

De Mexicaanse serie Monarca zal niet terugkeren voor een derde seizoen. De thriller-drama zag het tweede seizoen op nieuwjaarsdag verschijnen, waarop deze ook lange tijd in de hitlijsten stond. Toch komt er geen derde seizoen, zo is nu naar buiten gebracht.

Lees alles over Monarca

Undercover seizoen 3: Alles wat we al weten

Undercover is één van de meest populaire Nederlandse series van de afgelopen tijd. Fans zijn in de ban van Bob, Daniëlle en natuurlijk vooral Ferry. Er wordt dan ook met smart gewacht op seizoen 3 van Undercover, en gelukkig kunnen we al een hoop interessants melden over het vervolg van de reeks. Een verzameling van alle informatie die we hebben over Undercover seizoen 3, vind je in dit artikel.

Lees alles over Undercover

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Haunted: Latin America (1 seizoen) Horror 2021 2021-03-31
Not A Game Docu 2020 2021-03-31

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?