Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix werkt samen voor Tour de France docu, cast en eerste beelden The Ultimatum

Netflix gaat samenwerken om een documentaire te maken over de Tour de France. In de acht afleveringen volgen we de reis van acht deelnemende teams. Ondertussen is ook de cast en de trailer van The Ultimatum: Marry of More On gepresenteerd. De serie is afkomstig van de makers van Love is Blind.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix werkt samen voor Tour de France docu

Netflix gaat samenwerken met A.S.O. om een documentaire te maken over de Tour de France. De acht afleveringen serie wordt gemaakt samen met France Télévisions. We volgen de reis van acht deelnemende teams tijdens de Tour de France. De teams worden gevolgd vanaf voorbereiding tot de finish.

Cast en trailer The Ultimatum: Marry or Move On gepresenteerd

Afkomstig van de makers van Love is Blind, mogen we ons voorbereiden op The Ultimatum: Marry or Move On. In de serie volgen we zes verschillende koppel over de duur van acht aflevering. Bij alle koppels is het de vraag: trouwen of doorgaan naar een ander. Terwijl een van de partners klaar is voor het huwelijk, is de ander dat niet. Nu krijgt hij of zij een ultimatum. De eerst acht afleveringen verschijnen op 6 april op Netflix en hieronder bekijk je de trailer.

Top Boy krijgt derde en laatste seizoen

De serie Top Boy zal volgend jaar voor een laatste seizoen terugkeren. De Britse reeks verscheen eerder deze maand en wist de toplijsten snel te bestormen. Ook in Nederland zorgde alleen de komst van Bridgerton er voor dat Top Boy de bovenste plek moest verlaten.

Lees alles over Top Boy

Alle films met Bruce Willis op Netflix

Op woensdag 30 maart werd bekend dat Bruce Willis aan afasie lijdt, waardoor hij stopt met acteren. Gelukkig heeft de Hollywood-acteur een bijzonder groot aantal films gemaakt, waar we natuurlijk blijvend van kunnen genieten. Netflix heeft er een hoop voor je in de aanbieding!

Lees alles over alle films met Bruce Willis

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Rhythm Section Actie 2020 5.4 2022-03-31
Super Pupz (1 seizoen) Familie 2022 2022-03-31
L.A.’s Finest (2 seizoenen) Crime 2020 6.1 2022-03-31
Thirty-Nine (1 seizoen) Romance 2022 7.6 2022-03-31

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?