Netflix Daily

Netflix Daily: Serie over Thaise grotjongens en meer zelfmoorden na 13 Reasons Why

Netflix werkt aan serie over Thaise grotjongen. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat er meer zelfmoorden onder jongeren hebben plaatsgevonden na de release van 13 Reasons Why. Ook is er weer een verwijderalarm opgesteld en die is niet mals.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix maakt serie over Thaise grotjongens

Netflix werkt aan een nieuwe serie waarin het verhalen van de Thaise grotjongens behandeld wordt. De Thaise voetballers zaten vorig jaar liefst zeventien dagen opgesloten in een grot. Een releasedatum voor de serie over de Thaise grotjongens is nog onbekend.

Meer zelfmoorden na release 13 Reasons Why

Onderzoekers zijn erachter gekomen dat het aantal zelfmoorden in de Verenigde Staten onder jongens tussen de 10 en 17 jaar oud is toegenomen na de release van 13 Reasons Why. Volgens het onderzoek hebben er in 2017 meer zelfdodingen plaatsgevonden dan in de vijf jaren daarvoor. Of dat ook daadwerkelijk komt door 13 Reasons Why, viel niet te bewijzen.

Verwijderalarm: Mei heeft direct flinke lijst

In de komende periode moeten we weer afscheid nemen van een aantal titels op Netflix. Zo is het na 8 mei gedaan met onder meer Elementary en gaan er aardig wat realityseries verdwijnen. Ook de film Collateral Beauty is bezig aan zijn laatste dagen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Ryan O’Connell interviewt zichzelf over Special

Ryan O’Connell heeft een interview met zichzelf gehouden nu het eerste seizoen van zijn serie Special op Netflix te bekijken is. Daarin kruipt hij in de rol van Ryan, die klaar is om zijn eigen leven te leiden. Hieronder is het interview van O’Connell te bekijken.

Het nieuwe aanbod van maandag:

Titel Genre Jaar IMDb
Shadowhunters (2 seizoenen + S03E20) Drama 2018 6.5
Supergirl (3 seizoenen + S04E19) Actie 2019 6.4
Baki (2 seizoenen) Anime 2018 6.7
Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward Stand-up 2019
Ingress: The Animation (1 seizoen) Anime 2018 8.0
Mother! Horror 2017 6.6
The Wandering Earth Sci-fi 2019 7.3

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?