Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Locke & Key in augustus van start, Carole Baskin over Don

De opnames van Locke & Key gaan binnenkort van start. Het is de bedoeling dat de productie van seizoen 2 in augustus van start gaat. Ondertussen heeft ook Carole Baskin van zich laten horen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Locke & Key in augustus van start

De opnames van Locke & Key seizoen 2 hebben een stratdatum gekregen. Nog voordat er groen licht werd gegeven voor een vervolg, werd er achter de schermen al gewerkt aan een tweede seizoen. De opnames daarvan gaan op 17 augustus van start en moeten duren tot 5 februari. Voor nu worden er ondanks de coronacrisis geen problemen verwacht met de opnames in Toronto, Canada. Dat heeft alles te maken met het feit dat de economie van Canada langzaam weer op gang komt.

Carole Baskin reageert op Tiger King

Carole Baskin heeft eindelijk gereageerd op de documentaire Tiger King. In een lange brief op haar website verdedigt ze zich naar aanleiding van de verdwijning van haar man Don Lewis. Don zou onder meer een omgangsverbod hebben aangevraagd. “Don bracht één week per maand in Costa Rica door. “Hij was een man die elke dag seks wilde. In de week waarin ik menstrueerde, ging hij naar Costa Rica. Ik accepteerde dat als iets waarmee ik moest leven. Maar terwijl hij weg was, haalde ik zoveel rommel van het terrein als ik kon”, vertelde Baskin. Op die manier wilde ze voorkomen dat Don nog meer dingen ging verzamelen.

“Wendell (Williams, de zakenpartner van Don, red.) heeft hem verteld dat ik dat aan het doen was. Don belde de politie om me tegen te houden. Ze zeiden dat hij een contactverbod nodig had. Het is onduidelijk of het Dons idee was om dat te regelen of dat Wendell het suggereerde”, vervolgde Baskin, die verder niet heel positief is over Wendell.

Volgens Baskin heeft de verdwijning van Don alles te maken met Alzheimer. “In die tijd was de ziekte van Alzheimer nog niet zo bekend. Ik had er alleszins nog niet van gehoord. Zijn gedrag werd steeds vreemder. Hij weigerde om de wc te gebruiken en deed buiten zijn behoefte. Hij nam een dakloze mee om bij ons thuis te verblijven. Ik maakte een afspraak bij specialist dokter Gold, maar hij verdween voor de vastgelegde datum.” Ook de geruchten over de vleesmolen spreekt ze tegen.

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in april

In april is er massaal gebind om de quarantaine door te komen. De Netflix titels kunnen jullie vermoedelijk dan ook wel dromen. Maar wat zijn nou de absolute favorieten? Laat jouw stem horen.

Stem op jouw favoriet

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 18

La Casa de Papel is verdrongen van de eerste plaats, maar niet door een titel die je op voorhand op de eerste plaats zou verwachten. De datingshow Too Hot To Handle is echter een onverwacht grote hit.

Lees alles over de populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E10) Actie 2020 7.0
The Flash (5 seizoenen + S06E17) Actie 2019 8.1
Riverdale (3 seizoenen + S04E18) Drama 2019 7.4
The Victims’ Game (1 seizoen) Crime 2020
The Forest of Love: Deep Cut (1 seizoen) Crime 2020
Drifting Dragons (1 seizoen) Anime 2020 6.6
Dangerous Lies Thriller 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?