Netflix Daily Virgin River

Netflix Daily: Nieuw castlid Virgin River, When They See Us als lesmateriaal

Netflix heeft een nieuw castlid bekendgemaakt voor het tweede seizoen van Virgin River. Daarnaast is een acteur uit het eerste seizoen gepromoveerd tot vast gezicht. Ondertussen wordt de miniserie When They See Us ingezet als lesmateriaal.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cast Virgin River seizoen 2 krijgt steeds meer vorm

Er is meer bekendgemaakt over het tweede seizoen van Virgin River. Zo gaan we in seizoen 2 kennismaken met Sarah Dugdale, bekend van In The Shadow of the Moon. De actrice vertolkt de rol van Lizzie, een dame die als een tornado het rustige stadje Virgin River in komt nadat ze is verstoten door haar familie. Daarnaast is Grayson Gurnsey, de acteur achter Ricky, gepromoveerd tot vast gezicht.

When They See Us wordt lesmateriaal

Ava DuVernay, de maker van When They See Us, is aan de slag gegaan met een educatief programma. Het is haar tenslotte opgevallen dat ze vaak de vraag krijgt wat mensen moeten doen nadat ze één van haar films bekeken hebben. Met een nieuw project wil ze ervoor zorgen dat mensen beter geïnformeerd kunnen worden over zaken als sociale ongelijkheid. Om te beginnen wordt gestart met When They See Us, de miniserie over vijf Afro-Amerikaanse tieners die onterecht vastzaten voor een aanval op een jogger.

Lucifer seizoen 6 alsnog op komst? Tom Ellis tekent contract!

De langdurige onderhandelingen hebben nu toch positief uitgepakt. Het gehele kalenderjaar gonst het al met geruchten over een zesde seizoen van Lucifer. Iedereen had bijgetekend… behalve Tom Ellis. De vertolker van Lucifer heeft nu ook het verlossende krabbeltje gezet!

Lees alles over Lucifer

Alle seizoenen van 24 komen in juni op Netflix

Vlak voor de start van de maand juni komt Netflix met een grote verrassing. De streamingdienst zal namelijk de zomer nog een stukje mooier maken door alle seizoen van 24 aan het aanbod toe te voegen. Hiervoor is een mooie symbolische datum gekozen.

Lees alles over 24

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Rick and Morty (3 seizoenen + S04E09) Komedie 2013 9.3
Patriot Act with Hasan Minhaj (S06E03) Talkshow 2020
Spider-Man Actie 2002 7.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?