Bridgerton Netflix Daily

Netflix Daily: Russo-broers genieten van Bridgerton-ster, Firefly Lane-sterren dolgelukkig

De gebroeders Russo zijn dolgelukkig met hun samenwerking met Bridgerton-ster Rege-Jean Page. De acteur werd bekend in Bridgerton, maar is binnenkort ook te zien in The Gray Man. Daarnaast zijn Katherine Heigl en Sarah Chalke blij met de vernieuwing van Firefly Lane.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Avengers-regisseurs dolgelukkig met Bridgerton-ster Rege-Jean Page

Anthony en Joe Russo, ook wel bekend als de gebroeders Russo van de Avengers-film, zijn dolgelukkig met hun samenwerking met Rege-Jean Page. Het brede publiek heeft de acteur leren kennen als Simon Basset uit Bridgerton. Russo weet nog goed hoe in een speeltuintje over Basset werd gesproken door enkele moeders. “Ze spraken over hem in de meest opgewonden bewoordingen, zoals ‘Je moet deze man zien; hij is geweldig in Bridgerton.'” Inmiddels heeft ook Russo samengewerkt met Page voor The Gray Man. “Hij weet een paradox heel goed te belichamen, wat betekent dat hij heel aantrekkelijk en verleidelijk kan zijn, terwijl hij tegelijkertijd heel bedreigend en gevaarlijk kan zijn.”

Katherine Heigl en Sarah Chalke genieten van Firefly Lane vernieuwing

Katherine Heigl en Sarah Chalke, de hoofdrolspelers uit Firefly Lane, zijn blij met de vernieuwing van de serie. Afgelopen week werd na maanden eindelijk duidelijk dat er een tweede seizoen komt. Via Instagram reageerden ze uiterst enthousiast op de vernieuwing.

 

Knoop omtrent The 100 spin-off nog altijd niet doorgehakt

Vorig jaar kwam er na zeven seizoenen een einde aan The 100. Nog voordat het laatste seizoen van de serie werd uitgezonden, verschenen er al berichten met betrekking tot een spin-off. Nu blijkt dat de knoop omtrent een prequel van The 100 nog altijd niet is doorgehakt.

Lees alles over The 100

Riverdale ligt nog langer stil dan eerder gemeld

De terugkeer van Riverdale laat nog langer op zich wachten dan eerder gedacht. De serie van The CW heeft te maken met een midseason-break waarvan gedacht werd dat hij in juli voorbij zou zijn. Dat is echter niet het geval. We zullen tot in augustus moeten wachten tot Riverdale terugkeert voor nieuwe afleveringen.

Lees alles over Riverdale

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Ninth Gate Thriller 1999 6.7 2021-05-31
Bo Burnham: Inside Stand-up 2021 2021-05-31

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?