Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden Belgische serie Twee Zomers, Exploding Kittens – The Game verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van de Belgische serie Twee Zomers. De serie verschijnt op 3 juni op Netflix. Ondertussen is ook de game van Exploding Kittens verschenen op Netflix. Binnenkort komt er ook nog een serie over de populaire game.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden Belgische serie Twee Zomers verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van de Belgische serie Twee Zomers. Daarin draait het om een groep hechte vrienden die bijeen komt voor een luxe vakantie. Dat tientallen jaren nadat een van hen seksueel werd aangerand door anderen in de groep. Hieronder bekijk je de trailer. De serie verschijnt op vrijdag 3 juni.

Exploding Kittens – The Game nu te spelen

Het is eindelijk zover! De game Exploding Kittens is vanaf nu te spelen via Netflix. De populaire game is vanuit de Netflix-app te downloaden. Via Android-toestellen kun je de game vinden onder het ‘Games’-icoontje onderaan. Terwijl voor iOS-apparaten de game tussen de games staat op de homepage.

Verwijderalarm: Scandinavische series in juni de klos

Na de grote uitzwaai van met name films in de laatste dagen van mei, is het in het Netflix Verwijderalarm in juni voorlopig rustig. Er staan een tiental titels al op de nominatie, voornamelijk series.

Lees alles over het Verwijderalarm

De Familie Claus 3 komt eraan; kerstfilm verschijnt nog dit jaar

Er komt een derde deel van de kerstfilms De Familie Claus. Twee jaar geleden debuteerde de Nederlands-Vlaamse film, met groot succes. Het tweede deel was afgelopen winter te zien op Netflix en nu zijn de opnames gestart voor De Familie Claus 3. Een releasedatum is er nog niet, maar dit zal zo goed als zeker eind november of begin december zijn.

Lees alles over De Familie Claus

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Future Diary (2 seizoenen) Reality 2022 2022-05-31

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?