Netflix Daily

Netflix Daily: Nederlands tintje DOPE, cast bekend voor nieuwe serie OITNB-maker

Orange is the New Black Red

De cast voor de nieuwe komedieserie van Orange is the New Black-maker Jenji Kohan is bekend. Daarnaast keert Victoria Pederetti terug voor het vervolg van The Haunting. Ook is meer bekend over de Nederlanders die te zien zijn in DOPE seizoen 3.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nederlanders in DOPE seizoen 3

Het derde seizoen van DOPE verscheen afgelopen vrijdag op Netflix. In dat derde seizoen is ook een rol weggelegd voor een aantal Nederlanders. Drie drugscriminelen uit Beek en Maastricht werd voor het seizoen gevolgd. Terwijl de realityserie gedraaid werd, deed de politie een inval om de drie heren op te pakken. In het huis ontdekten ze een vuurwapen en drugs.

Cast voor nieuwe komedieserie van OITNB-maker bekend

Jenji Kohan, de maker van Orange is the New Black, werkt voor Netflix al aan een nieuwe serie. De cast voor Slutty Teenage Bounty Hunters krijgt inmiddels vorm. De twee hoofdrollen worden gespeeld door Maddie Phillips en Anjelica Bette Fellini. Zij spelen een tweeling. Kadeem Hardison is gecast voor de rol van Bowser Simmons, terwijl Virginia Williams Debbie Wesley speelt.

Pedretti terug voor The Haunting of Bly Manor

Nellie Crain mag dan misschien weg zijn, dat betekent niet dat Victoria Pedretti niet terugkeert voor het vervolg. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan The Haunting of Bly Manor, die reeks mogen we in 2020 op Netflix verwachten. Pedretti, die inmiddels ook een rol te pakken heeft in You seizoen 2, keert terug voor het tweede seizoen.

Beste film, series en documentaires in juni op Netflix

We hebben de maand juni officieel afgesloten. Op Netflix zijn in die maand flink wat nieuwe films, series en documentaires verschenen. Wij hebben de drie beste films, de drie beste series en de drie beste documentaires op een rijtje gezet.

Lees alles over de beste docu’s
Lees alles over de beste series
Lees alles over de beste films

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
The Karate Kid Familie 2010 6.2
Robin Hood Actie 2010 6.7
The House Komedie 2017 5.6
Romeo Akbar Walter Actie 2019 6.7
Woezel & Pip: De Film Kinderen 2016 6.8
Glee (6 seizoenen) Komedie 2015 6.8
Scare Tactics (2 seizoenen) Reality 2011 6.9
One Spring Night (S01E10) Drama 2019
RuPaul’s Drag Race: All Stars (seizoen 4) Reality 2018 8.5
Welcome Home Thriller 2018 5.2
Venom Actie 2018 6.7
All You Need Is Love Komedie 2018 5.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag