Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste foto’s van zwart-wit-aflevering Lucifer verschenen, docu over Colin Kaepernick

Netflix heeft de eerste foto’s gelanceerd van de zwart-wit-aflevering van Lucifer seizoen 5. Daarnaast heeft Netflix bekendgemaakt dat het aan de slag gaat met een documentaire omrtrent Colin Kaepernick. Daarin worden we meegenomen naar zijn vroegere leven.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste foto’s zwart-wit-aflevering Lucifer verschenen

De eerste foto’s van de zwart-wit-aflevering van Lucifer seizoen 5 zijn gelanceerd. EW heeft de eerste foto’s te pakken gekregen en heeft die foto’s van de vierde aflevering alvast gelanceerd. De episode gaat door het leven onder de naam It Never Ends Well for the Chicken. Hieronder zie je de foto’s. De eerste aflevering van seizoen 5 verschijnt op 21 augustus.

Netflix werkt aan documentaire over Colin Kaepernick

Netflix gaat aan de slag met een documentaire over Colin Kaerpnick. Het is Ava DuVernay (When They See Us) die het vroegere leven van de Amerikaanse atleet en activist onder de aandacht gaat brengen. Zo zien we onder meer zijn periode op de middelbare school. Ook worden we meegenomen naar de ervaringen die hem motiveerden om zich in te zetten voor zijn gemeenschap.

Ozark krijgt vierde en laatste seizoen

Ozark is door Netflix verlengd. Dit is geen verrassing door het grote succes van het derde seizoen van de dramatische crimeserie. Wel opvallend is dat Netflix ervoor heeft gekozen om dit vierde seizoen het laatste seizoen te zijn. Daarmee zal het verhaal in de Ozarks worden afgerond.

Lees alles over Ozark

Netflix bestelt tweede seizoen Into the Night

Netflix heeft zojuist door middel van een video bekendgemaakt dat Into the Night voorzien wordt van een tweede seizoen. Het verhaal van de eerste Belgische Netflix Original-serie met internationale cast gaat dan ook verder.

Lees alles over Ozark

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The 100 (6 seizoenen + S07E06) Sci-Fi 2020 7.8
Back to the Future Actie 1985 8.5
Back to the Future Part II Actie 1989 7.8
Scarface Drama 1983 8.3
The Big Lebowski Komedie 1998 8.2
How the Grinch Stole Christmas Familie 2000 6.1
Snow White and the Huntsman Actie 2012 6.1
Ride Along Actie 2014 6.2
Scent of a Woman Drama 1992 8.0
George Lopez: We’ll Do It for Half Stand-up 2020
Adú Drama 2020 6.4
BNA (1 seizoen) Anime 2020 7.2
Homemade Drama 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?