Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Mindhunter seizoen 2, startdatum The Good Place bekend

De trailer van het tweede seizoen van Mindhunter is verschenen. Daarnaast is de startdatum voor het vierde seizoen van The Good Place bekend en is duidelijk dat er weer een grote verandering heeft plaatsgevonden in de cast van Dynasty.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste trailer voor Mindhunter seizoen 2 verschenen

De eerste officiële teaser voor het tweede seizoen van Mindhunter zijn eindelijk verschenen. In de trailer zien we hoe de FBI-agenten Holden Ford en Bill Tench een bezoekje brengen aan de oude bekende Ed Kemper. Het is dan ook duidelijk dat de twee weer samenwerken. Het tweede seizoen van Mindhunter wordt op 16 augustus op Netflix verwacht en hieronder is alvast de trailer te bekijken.

Weer een nieuwe Cristal in Dynasty seizoen 3

In het derde seizoen van Dynasty gaan we opnieuw een nieuwe Cristal zien. Ana Brenda Conrteras heeft afscheid genomen van de rol en wordt vervangen door Daniella Alonso. Volgens bronnen heeft Contreras vanwege ‘persoonlijke redenen’ gekozen om de serie te verlaten. Alonso, die nu de rol van Cristal gaat vervullen, was eerder te zien in onder meer Animal Kingdom en Criminal Minds.

Startdatum The Good Place seizoen 4 bekend

We weten eindelijk wanneer we aan de slag kunnen met het vierde en tevens laatste seizoen van The Good Place. De komedieserie keert in september terug voor zijn vervolg en nu weten we ook precies om welke datum het gaat. De eerste aflevering wordt op 26 september uitgezonden bij NBC en verschijnt één dag later, op 27 september, op Netflix.

Eerste beelden The Irishman met De Niro en Pacino verschenen

Netflix heeft de eerste officiële beelden van The Irishman gelanceerd. De film wordt getoond als openingsfilm op het New York Film Festival en in aanloop naar de première daar is nu ook de officiële teaser verschenen. Wanneer de film op Netflix verschijnt, is nog onduidelijk.

Lees alles over The Irishman

Wat vind jij de beste nieuwe titels in juli?

De maand juli zit er weer op. Een mooi moment om de balans op te maken en om jullie te laten bepalen wat de beste nieuwe titels in de maand waren. Wat betreft nieuwe seizoenen mogen vier toppers het tegen elkaar opnemen: La Casa de Papel, Stranger Things, Suits en Orange is the New Black gaan voor de felbegeerde eerste plaats.

Stem nu ook

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
The Letdown (2 seizoenen) Komedie 2018
Mon Frère Drama 2019
The Red Sea Diving Resort Thriller 2019
Kengan Ashura (1 seizoen) Anime 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?