Netflix Daily

Netflix Daily: Sandilands in Sweet Tooth, trailer The Babysitter: Killer Queen

Neil Sandilands heeft een rol te pakken in Sweet Tooth. De ster van The Flash heeft een rol te pakken in de serie die gebaseerd is op de DC Vertigo comic. Daarnaast is de officiële trailer van The Babysitter: Killen Queen verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Neil Sandilands in cast voor Sweet Tooth

Neil Sandilands heeft een rol te pakken in Sweet Tooth. De ster uit The Flash krijgt een bijrol in de aankomende dramaserie die gebaseerd is op DC Vertigo comic. De serie is afkomstig van Robert Downey Jr. en Susan Downey’s Team Downey, Jim Mickle, Beth Schwartz en Warner Bros. Andere rollen die al vergeven zijn, zijn voor Dania Ramirez, Christian Convery, Adeel Akhtar en Nonso Anozie. Sandilands speelt generaal Steven Abbot, een zelf aangewezen generaal voor een post-apocalyptisch leger.

Trailer The Babysitter: Killer Queen verschenen

The Babysitter is terug. Als sequel op de film uit 2017 kunnen we vanaf 10 september aan de slag met The Babysitter: Killer Queen. In aanloop naar de release van de nieuwe film is nu de officiële trailer gelanceerd. In de film draait het om Cole die twee jaar geleden een satanische sekte heeft verslagen. Nu probeert hij zijn verleden te vergeten en zich te concentreren op het overleven van de middelbare school, maar dan staat hij weer oog in oog met oude vijanden.

Netflix biedt gratis versie aan met beperkt aanbod

Netflix heeft een Watch Free-pagina gelanceerd. Heb je geen abonnement van de streamingdienst, dan is het nu toch mogelijk om een beperkt aanbod te bekijken. En dat zijn niet de minste titels die worden aangeboden.

Lees alles over de gratis Netflix

The Haunting of Bly Manor in oktober met huiveringwekkende teaser

De officiële aankondiging van The Haunting of Bly Manor is een feit. Richting Halloween kunnen we ons opmaken voor een stukje huiveringwekkende televisie, want deze horrorserie staat gepland voor 9 oktober. Het is het tweede deel in The Haunting-reeks.

Lees alles over The Haunting of Bly Manor

Het nieuwe aanbod van gisteren:

RuPaul’s Drag Race (12 seizoenen) Reality 2020 8.4
RuPaul’s Drag Race: Untucked! (2 seizoenen) Reality 2020 7.8
Luo Bao Bei (1 seizoen) Kinderen 2018 7.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?