Netflix Daily

Netflix Daily: Meer Nederlandse titels naar Netflix, Ehrengard van Karen Blixen wordt Netflix-film

We mogen ons in de toekomst opmaken voor meer nieuwe Nederlandse titels op Netflix. Regisseur Antoinette Beumer gaat de streamingdienst een handje helpen. Ondertussen wordt Ehrengard, een van de laatste werken van Karen Blixen, verfilmd tot een Netflix-film.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Meer Nederlandse titels naar Netflix

We mogen ons op Netflix opmaken voor meer nieuw Nederlands aanbod. In dat kader heeft de streamingdienst nu Antoinette Beumer binnengehaald als Director Original Series Benelux. Ze zal nieuwe series gaan bedenken en ontwikkelen voor Netflix. Beumer start op 1 november en was voorheen als regisseur onder meer verantwoordelijk voor Soof, De Gelukkige Huisvrouw en Loft.

Ehrengard van Karen Blixen wordt Netflix-film

Ehrengard, een van de laatste weken van Karen Blixen, wordt verfilmd. Bille August gaat met het werk van Blixen aan de slag. De Deense film speelt zich af in het sprookjesachtige koninkrijk Babenhausen waar ene jonge, zelfbenoemde liefdesexpert, wordt ongehuurd door de sluwe groothertogin om haar te helpen een erfgenaam te krijgen. Terwijl Cazotte is op zoek is naar een geschikte toekomstige prinses, leert ze de verlegen en introverte kroonprins de kunst van het verleiden en vrijen. Maar hun plan mislukt al snel wanneer een erfgenaam buiten het huwelijk wordt verwerkt en de koninklijke familie haar toevlucht moet zoeken in het kasteel van Rosenbad.

The Office (US) komt dit najaar naar Netflix

The Office zal dit najaar op Netflix te zien zijn. De Amerikaanse versie van de komedieserie is in de Verenigde Staten al jaren één van de meest gestreamde reeksen en nu is het dus ook raak in Nederland. Netflix laat weten dat ‘jullie gebeden zijn gehoord’.

Lees alles over The Office

Manifest seizoen 1, 2 én 3 dit jaar nog op Netflix

De aankondiging van een nieuw seizoen van Manifest bracht uiteraard gelijk de vraag naar boven wanneer de eerste seizoenen van de serie te zien zullen zijn op Netflix. Daar heeft de streamingsdienst nu antwoord op gegeven, want lang wachten hoeven we niet!

Lees alles over Manifest

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Good Girls (4 seizoenen) Komedie 2021 7.8 2021-08-31
The Awakening Horror 1980 4.8 2021-08-31
You Are My Spring (1 seizoen) Romance 2021 7.4 2021-08-31
Sparking Joy with Marie Kondo (1 seizoen) Reality 2021 2021-08-31

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?