Netflix Daily

Netflix Daily: Actrice (32) uit Black Lightning overleden; aanklacht vanwege Inventing Anna

Actrice Charlbi Dean is deze week overleden. De Zuid-Afrikaanse, die onder meer te zien was in Black Lightning, is slechts 32 jaar oud geworden. Netflix is tevens aangeklaagd vanwege de serie Inventing Anna.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Charlbi Dean (32) plotseling overleden

Charlbi Dean is deze week plotseling overleden. De 32-jarige actrice uit Zuid-Afrika is op Netflix te zien in Black Lightning. Hierin vertolkt ze de rol van Syonide. De in Kaapstad geboren Dean, die ook als model actief was, speelde hiernaast ook in onder meer Triangle of Sadness, Spud, Don’t Sleep en Pacific Standard Time. Over het overlijden van Dean is nog weinig bekend. Deadline meldt dat ze ziek was, maar haar bokstrainer Gary Stark laat weten dat ze tot afgelopen vrijdag nog in training was. Haar afspraak voor maandag had ze afgezegd.

Rachel DeLoache Williams klaagt Netflix aan vanwege Inventing Anna

Inventing Anna is een grote hit op Netflix, waarin het verhaal verteld wordt van Anna Delvey. Eén van de voormalige vriendinnen van Delvey, Rachel DeLoache Williams, wordt uitgebreid belicht in de serie. Gespeeld door actrice Katie Lowes komt ze er niet al te best vanaf, zo vindt Williams zelf. Daarom heeft ze Netflix nu aangeklaagd. People heeft de rechtbankdossiers bekeken en daaruit wordt duidelijk dat Williams onterecht als een hebzuchtig, snobistisch, ontrouw, oneerlijk, laf, manipulatief en opportunistisch persoon is neergezet. Een flinke waslijst van verwijten dus. Williams wil nu dus een vergoeding hiervoor. Zelf schreef ze overigens een boek over haar ervaringen met Delvey.

Verwijderalarm: Na vuurwerk nu een rustige herstart

Het einde van augustus is wederom heftig, dat is voor de start van september wel anders. Een tiental films en serie staan op de lijst om te vertrekken, zonder al te grote namen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Nieuwkomer Virgin River wilde eigenlijk de rol van Jack

In het vierde seizoen van Virgin River maakten we kennis met Dr Cameron Hayek. Mark Ghanimé, die de rol van Dr Cameron vertolkt in Virgin River, wilde eigenlijk een andere rol binnen de serie. Ghanimé blijkt auditie gedaan te hebben voor de rol van Jack Sheridan, maar kreeg die rol uiteindelijk niet.

Lees alles over Jack en Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Gry Rodzinne (1 seizoen) Drama 2022 2022-08-31
I Came By Thriller 2022 6.2 2022-08-31
La Jefa Drama 2022 6.8 2022-08-31

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?