Netflix Daily

Netflix Daily: Scorsese van The Irishman over Netflix, audities Élite-castleden

Elite Netflix

De castleden van Élite zijn bij elkaar gekomen om hun auditievideo’s te bespreken. Daarnaast heeft Martin Scorsese laten weten waarom hij gekozen heeft voor Netflix als thuisbasis van The Irishman en is de reden van het beëindigen van BoJack Horseman bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Martin Scorsese licht keuze voor Netflix toe

Martin Scorsese krijgt vaak de vraag waarom hij voor The Irishman in zee is gegaan met Netflix. Hij geeft voor eens en altijd antwoord op die vraag. “Ik krijg wel vaker de vraag waarom ik in zee ben gegaan met Netflix. Het antwoord daarop is heel simpel: jarenlang wilde niemand de film financieren, tot Netflix ons groen licht gaf. Hoewel ze hier en daar een opmerking over het script hadden, zaten we verder op dezelfde golflengte en mocht ik mijn gang gaan. Het doel was om een film te maken die zowel in de bioscoop als thuis tot zijn recht komt.” De film verschijnt op 27 november op Netflix.

Élite-castleden kijken terug op hun audities

Recent verscheen het tweede seizoen van Élite op Netflix. Een paar jaar geleden vonden de audities plaats. In een YouTube-video op het kanaal van Netflix hebben de castleden nu teruggekeken naar hun auditie. Zo zien we onder meer Samuel, Polo, Guzmán en Nadia.

Reden beëindigen BoJack Horseman bekend

BoJack Horseman houdt het na ze seizoenen voor gezien bij Netflix. Acteur Aaron Paul heeft via Twitter laten weten waarom het klaar is voor de serie over een dronken paard. “We hadden een prachtige tijd toen we BoJack maakten. Ik kan niet meer trots zijn. Ik ben verliefd geworden op deze karakters, net als iedereen. Maar helaas besloot Netflix dat het tijd was om de gordijnen te sluiten en dus staan we nu hier. Ze hebben ons een thuis gegeven voor zes prachtige jaren.”

Vierde seizoen besteld van Stranger Things

Netflix heeft ons even in spanning gehouden, maar het hoge woord is er eindelijk uit. Stranger Things gaat voorzien worden van een vierde seizoen bij de streamingdienst. Uit een eerste trailer blijkt al dat de jongeren niet langer in Hawkins zitten. Een releasedatum voor seizoen 4 is nog niet bekend.

Lees alles over Stranger Things

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (4 seizoenen) Drama 2017 8.0 2019-09-30
Henry Danger (1 seizoen) Kinderen 2014 5.5 2019-09-30
Mo Gilligan: Momentum Stand-up 2019 2019-09-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren