Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw castlid voor Riverdale, officiële trailer Holidate

Er is een nieuw castlid bekend voor het vijfde seizoen van Riverdale. Erinn Westbrook vertolkt de rol van Tabitha Tate. Ondertussen is ook de officiële trailer verschenen van de kerstfilm Holidate.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Erinn Westbrook in vijfde seizoen Riverdale

We mogen in het vijfde seizoen van Riverdale een nieuw gezicht begroeten. In seizoen 5 van de reeks is een rol weggelegd voor Erinn Westbrook, bekend uit The Resident. Westbrook krijgt een vaste rol in seizoen 5 en speelt Tabitha Tate, de ambitieuze kleindochter van Pop Tate. Ze komt naar Riverdale om Pop’s Chock’lit Shoppe over te nemen.

Officiële trailer Holidate verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Holidate. De romantische komedie met Emma Roberts in de hoofdrol als Sloane komt op 28 oktober op Netflix. We zien hoe Sloane en Jackson (Luke Bracey) de feestdagen haten. Nog nooit zijn ze aan tafel gekomen met een leuke partner. Dit jaar pakken ze het anders aan en worden ze elkaars ‘holidate’.

Deze films en series komen in oktober op Netflix

De herfst is nu echt in volle gang en het is dan ook tijd om de warme bank op te gaan zoeken. Netflix helpt daarbij een handje, want er komt weer veel moois aan. Daarbij is er natuurlijk al een flink opmaat richting Halloween!

Lees alles over oktober

Netflix raakt rechten Fargo kwijt; seizoen vier naar concurrent

De serie Fargo zal geen vervolg krijgen op Netflix. De eerste drie seizoenen werden in Nederland uitgezonden op de streamingdienst, maar FX heeft de licentie voor het vierde seizoen niet aan Netflix afgestaan. Zodoende gaat een andere partij nu aan de haal met dit nieuwe seizoen.

Lees alles over Fargo

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Great Wall Actie 2016 5.9
Manchester by the Sea Drama 2016 7.8
The Boys in the Band Drama 2020
American Murder: The Family Next Door Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?