Netflix Daily

Netflix Daily: Bridgerton-acteur Regé-Jean Page pakt nieuwe hoofdrol, Jonas Smulders over Forever Rich

Regé-Jean Page, de hoofdrolspeler uit het eerste seizoen van Bridgerton, heeft een nieuwe hoofdrol te pakken in een nieuwe thrillerfilm van Netflix. Daarnaast is er een interview verschenen met Jonas Smulders die de hoofdrol in Forever Rich te pakken heeft.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bridgerton-acteur Regé-Jean Page pakt nieuwe hoofdrol

Regé-Jean Page, de hoofdrolspeler uit het eerste seizoen van Bridgerton, heeft een nieuwe hoofdrol te pakken. De acteur is te zien in een nieuwe Netflix-thriller. De naam van de thriller is nog niet bekend, maar wel is al duidelijk dat Page ook aan de slag gaat als uitvoerend producent. Noah Hawley is de regisseur van de film.

Jonas Smulders over Forever Rich

Jonas Smulders is vanaf vrijdag te zien als hoofdrolspeler in Forever Rich. Hij ging in aanloop naar de release in gesprek met Metro. Hij vertolkt een rol die ver van hem afstaat. “Het was een soort perverse vrijheid om deze jongen te spelen. Ik was een keer volledig getatoeëerd en droeg een grill, een hard kapsel en sieraden. Dat is een gelaagd schild aan de buitenkant. En ik kon meedogenloos zijn, bijvoorbeeld in communicatie.”

“Zo behandel ik mensen in het echte leven liever niet. Om dat wel een keer te kunnen doen, binnen de context van zo’n verhaal, geeft me vrijheid. Een perverse vrijheid noem ik dat. Iets dat je misschien wel een keer wilt doen, maar niet doet”, aldus Smulders.

Opnieuw feest: Seizoenen Virgin River worden langer

Het goede nieuws omtrent Virgin River begint zich op te stapelen. Nadat afgelopen week al bekend werd gemaakt dat de serie meteen vernieuwd is voor twee seizoenen, is nu ook duidelijk geworden dat de seizoenen ook nog eens langer worden. Dat verklapten castleden Ben Hollingsworth (Dan Brady) en Colin Lawrence (John Preacher).

Lees alles over Virgin River

Squid Game seizoen 2: Alles wat we al weten

Het eerste seizoen van Squid Game is uitgegroeid tot een groot succes op Netflix. De Koreaanse serie staat op het punt om de meest succesolle Netflix-serie ooit te worden. Of er ook een tweede seizoen komt van Squid Game, is nog even de vraag. In dit artikel vertellen we je alles wat we al weten over Squid Game seizoen 2.

Lees alles over Squid Game

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ask 101 (2 seizoenen) Drama 2021 7.5 2021-09-30
Riverdale (4 seizoenen + S05E18) Drama 2021 7.4 2021-09-30
Supergirl (5 seizoenen + S06E13) Actie 2021 6.4 2021-09-30
Luna Park (1 seizoen) Drama 2021 2021-09-30
Baki Hanma (1 seizoen) Anime 2021 2021-09-30
Darkest Hour Drama 2017 7.4 2021-09-30
The Phantom Docu 2021 6.0 2021-09-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?