Netflix Daily

Netflix Daily: Daybreak krijgt podcast, vier nieuwe castleden Stranger Things

Daybreak Netflix serie

Netflix lanceert op zeer korte termijn een gloednieuwe scripted podcast die verband houdt met Daybreak. Daarnaast zoeken de makers van Stranger Things vier nieuwe castleden en werken Anna Chlumsky en Julia Garner samen aan een nieuwe Netflix-serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix maakt podcast over Daybreak

Netflix brengt op korte termijn een gloednieuwe podcast uit. Het gaat om een scripted podcast over de serie Daybreak met de naam ‘The Only Podcast Left’. Het wordt een serie bestaande uit zes afleveringen en vertelt het verhaal van de groep tieners die besluiten een podcast te starten tijdens de apocalypse. De podcastserie gaat op 7 november van start op Spotify.

Stranger Things zoekt vier nieuwe mannelijke castleden

De Gebroeders Duffer hebben in gesprek met TVLine door laten schemeren dat er gezocht wordt naar nieuwe castleden. De zoektocht focust zich momenteel op vier mannelijke versterkingen, waarbij drie tieners gezocht worden en één volwassene. Wat hun rollen precies worden, is nog onduidelijk.

Anna Chlumsky en Julia Garner in nieuwe Netflix-serie

Netflix heeft een gloednieuwe serie aangekondigd met hoofdrollen voor Anna Chlumsky en Julia Garner. Zij spelen een rol in de serie Inventing Anna, gebaseerd op het verhaal van oplichtster Anna Sorokin. In de serie duikt een journalist in het leven van de legendarische Duitse erfgename Anna Delvey. Op slinkse wijze weet ze het geld van New Yorkers te pakken te krijgen.

The Witcher: Trailer en officiële releasedatum

The Witcher seizoen 1 is nu echt in aantocht op Netflix. De streamingdienst heeft de langverwachte trailer gelanceerd en daarbij is ook de releasedatum officieel bevestigd. Dit was toch een kleine verrassing, want door een ‘foutje’ was de datum uitgelekt. Deze bleek er toch drie dagen naast te zitten.

Lees alles over The Witcher

Somerhalder in nieuwe vampierenserie V-Wars op Netflix

V-Wars is de nieuwste vampierenserie van Netflix en zal dit kalenderjaar nog te zien zijn op de streamingdienst. Er is een belangrijke rol weggelegd voor Ian Somerhalder, die al ervaringen heeft in dit genre als Damon Salvatore in The Vampire Diaries. Vanaf 5 december is de reeks te zien op Netflix.

Lees alles over V-Wars

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Explained (1 seizoen + S02E06) Docu 2019 7.9
Riverdale (3 seizoenen + S04E04) Drama 2019 7.4
The Flash (5 seizoenen + S06E04) Actie 2019 8.1
Victorious (1 seizoen) Kinderen 2010 6.8
Kengan Ashura (2 seizoenen) Anime 2019
Midnight Diner: Tokyo Stories (2 seizoenen) Drama 2016
The Bucket List Komedie 2007 7.4
Grego Rossello: Disculpe las Molestias Stand-up 2019
Nowhere Man (1 seizoen) Crime 2019
Bon Cop, Bad Cop Actie 2006 6.9
The Strangers 2: Prey at Night Horror 2018 5.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren