Netflix Daily

Netflix Daily: Rol Tony Blair in The Crown seizoen 5 vergeven, Treasure Hunters aangekondigd

De rol van Tony Blair voor The Crown seizoen 5 is vergeven. Bertie Carvel is aangesteld als de voormalig Britse minister president. Ondertussen is er ook een nieuwe documentaire aangekondigd. Het New York Magazine artikel ‘The Great 21st-Century Treasure Hunt’ wordt verfilmd tot en documentaire.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bertie Carvel heeft rol Tony Blair in The Crown seizoen 5 te pakken

Bertie Carvel is binnengehaald om de rol van de voormalig Britse minister president Tony Blair te vertolken. In november 2022 kunnen we met het vijfde seizoen van de serie aan de slag. Daarin worden we meegenomen naar twee grote gebeurtenissen in de Engelse geschiedenis: de dood van prinses Diana en hoe Groot-Brittannië in een oorlog kwam met Irak na 9/11. Daarin speelt Blair ook een belangrijke rol.

Documentaire Treasure Hunters aangekondigd

Theo Love gaat aan de slag met Treasure Hunters, een documentaire die gebaseerd is op het New York Magazine artikel ‘The Great 21st-Century Treausre Hunt’. De documentaire volgt het waargebeurde verhaal van Forrest Fenn, een kunst verzamelaar die 2 miljoen euro aan schatten heeft begraven op een onbekende locatie met 24 cryptische hints om de verblijfplaats te kunnen vinden. Meer dan 400.000 mensen zochten ernaar, waaronder vijf mensen die stierven. Uiteindelijk komt een voormalig journalist naar buiten met het verhaal dat hij de schat gevonden heeft. Maar waarom gelooft niemand hem? Ligt de schat daar nog ergens begraven?

Orphan Black: The Next Chapter terug voor seizoen 2

Orphan Black: The Next Chapter keert terug voor een tweede seizoen. Orphan Black: The Next Chapter keert terug voor een tweede seizoen. Het luisterboek ging zo’n vier jaar na het einde van de originele reeks van start en is een groot succes geworden. Tatiana Maslany keert dan ook terug om opnieuw stemmen in te spreken. Ook een deel van de andere castleden keren terug.

Lees alles over Orphan Black

Ferry en Bob werken samen in trailer Undercover seizoen 3

Undercover seizoen 3 is aanstaande en de trailer nu vrijgegeven. Ferry en Bob gaan daarin echt samenwerken om de grootste drugsbaas van de Benelux op te rollen. Daarmee kunnen ze allebei hun carrières weer op de rails krijgen, maar de prijs is hoog.

Lees alles over Undercover

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?