Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe personages The Sandman en geen vervolg Losers

Drie nieuwe personages zijn er toegevoegd aan het tweede seizoen van The Sandman. Van Losers zal er geen tweede seizoen gaan komen, zo heeft de maker laten weten.

Nieuwe personages voor The Sandman

Nu de stakingen achter de rug zijn kan de productie van het tweede seizoen van The Sandman ook in gang worden gezet. Dat wordt kracht bijgezet doordat er drie acteurs bekend zijn geworden die nieuwe rollen zullen vervullen. Barry Sloane is gecast als Destruction. Daarnaast kwam afgelopen week al naar buiten dat Daphne Alexander en Tafline Steen zijn vastgelegd voor de rollen van Bromie en Xantho. Toen de stakingen begonnen waren er een aantal weken opnames afgerond, dit kan nu dus worden voorgezet.

Losers zal niet terugkeren

In 2019 zagen we de documentairereeks Losers verschijnen. Hoe gaan we om met nederlagen in een wereld waarin alles om winnen draait? Losers volgt sporters die een pijnlijk verlies hebben geleden en daarna wisten om te buiten naar triomf. Al is deze reeks al een aantal jaar oud, maker Mickey Duzyi kreeg de vraag of er een tweede seizoen zal komen. Dit is echter niet het geval.

Netflix introduceert bijzondere crossover tussen Élite en Blood & Water

Netflix heeft een bijzondere crossover aangekondigd. Élite en Blood & Water slaan de handen in één voor een speciale uitwisseling van studenten. Een van de sterren uit Élite is binnenkort te zien in Blood & Water, terwijl een van de sterren van Blood & Water momenteel te zien is in het zevende seizoen van Élite.

Lees alles over de crossover

Ferry de Serie: Alles wat we al weten

Ferry de Serie is de nieuwste serie uit de reeks van Undercover. Na drie seizoenen Undercover én Ferry de Film komt er nu dus Ferry de Serie. Frank Lammers en Elise Schaap zullen we opnieuw gaan zien als Ferry Bouman en Danielle. Maar wat kunnen we verder verwachten? Ferry de Serie: dit is alles wat we al weten!

Lees alles over Ferry de Serie

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?