Netflix Daily

Netflix Daily: Koreaanse La Casa de Papel in de maak, bloopers Holidate

Netflix heeft een Koreaanse La Casa de Papel aangekondigd. Daarmee wordt de Spaanse hitreeks binnenkort ook een Koreaanse serie. Daarnaast heeft de streamingdienst een video gelanceerd met de bloopers van Holidate.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix gaat Koreaanse versie van La Casa de Papel lanceren

Netflix gaat aan de slag met een Koreaanse versie van de Spaanse hitserie La Casa de Papel. Kim Hong-sun, eerder verantwoordelijk voor The Guest, Voice en Black, gaat aan de slag als regisseur. Ryu Yong-jae en zijn team zijn ook bij het project betrokken. De serie telt twaalf afleveringen. Een releasedatum is nog niet bekend.

De bloopers van kerstfilm Holidate op een rijtje

Netflix heeft dit jaar weer een hele rits nieuwe kertsfilms gelanceerd, waaronder Holidate. Voor die kerstfilm verliep niet alles vlekkeloos. De streamingdienst heeft nu dan ook een video gedeeld waarin we meegenomen worden naar een aantal bloopers tijdens de opnames.

The Great British Baking Show: Holidays komt naar Netflix

Bakfans opgelet. De grondlegger van Heel Holland Bakt komt naar Netflix. The Great British Bake Off is een waar begrip. Netflix heeft de rechten in handen voor de Verenigde Staten en komt nu ook naar Nederland met specials van de serie. Onder de naam The Great British Baking Show: Holidays. Seizoen 3 wordt als eerste toegevoegd.

Lees alles over The Great Baking Show

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in november

Het einde van 2020 komt in zicht, want november zit er alweer op. Tijd om te bepalen wat voor jullie de beste nieuwkomers waren op Netflix. En dat kan wel eens vooral in de categorie nieuw seizoen én nieuwe film wel eens een hele zware strijd worden.

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?