Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw vast gezicht in Locke & Key, eerste beelden Selling Tampa verschenen

Sherri Saum, voor fans van Locke & Key ook wel bekend als Ellie Whedon, heeft een vaste rol gekregen voor het derde seizoen van de serie. Ondertussen zijn ook de eerste beelden verschenen van selling Tampa. Het eerste seizoen staat vanaf 15 december op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuw vast gezicht in Locke & Key

Sherri Saum heeft een vaste rol gekregen in Locke & Key. De actrice heeft al sinds het begin de rol van Ellie Whedon en is nu gepromoveerd tot vast gezicht. Het derde seizoen van Locke & Key komt in 2022 naar Netflix.

Eerste beelden Selling Tampa verschenen

Na het grote succes van Selling Sunset mogen we ons opmaken voor een nieuwe realityserie over makelaars. Vanaf 15 december kunnen we op Netflix aan de slag met Selling Tampa. Daarin volgen we de makelaars van Allure Realty, waar alleen vrouwen werken. Ze combineren werk met plezier en maken de dienst uit aan de luxe kade van Tampa.

Virgin River-fans door het dolle heen na nieuwe behind-the-scenes foto’s

Fans van Virgin River zijn door het dolle heen nu er nieuwe behind-the-scenes foto’s zijn gedeeld van het vierde seizoen van Virgin River. Sinds de release van seizoen 3 van de romantische dramaserie in juli 2021 is het wachten op Virgin River seizoen 4. Vooral omdat het derde seizoen van de serie ons achterliet met een grote cliffhanger. Nu zijn er nieuwe foto’s verschenen waarmee we alvast een glimp krijgen van het vierde seizoen van Virgin River.

Lees alles over Virgin River

Vikings: Valhalla debuteert in februari op Netflix

Het langverwachte vervolg van Vikings staat eindelijk op de rol. Vikings: Valhalla zal begin 2022 debuteren op Netflix en daar blijft het niet bij. Het tweede seizoen is namelijk al opgenomen en er wordt nu gewerkt aan het derde seizoen.

Lees alles over Vikings: Valhalla

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Charlie in de Stickerstad (2 seizoenen) Kinderen 2021 2021-11-30
Mo Amer: Mohammed in Texas Stand-up 2021 2021-11-30
Lead Me Home Docu 2021 2021-11-30
Donde Caben Dos Komedie 2021 6.0 2021-11-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?