Netflix Daily

Netflix Daily: Too Hot to Handle 4 is in aantocht en Wednesday verpulvert records

Het is alweer tijd voor het vierde seizoen van Too Hot to Handle en de makers hebben op een speciale manier ervoor gezorgd dat de deelnemers niet wisten waar ze aan begonnen. Wednesday staat inmiddels een week op Netflix en verpulvert alle records.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Deelnemers Too Hot to Handle 4 compleet voor de gek gehouden

Iedereen weet inmiddels wat Too Hot to Handle is en hoe krijg je het dan nog voor elkaar om deelnemers zo gek te krijgen om mee te laten doen? Simpelweg door ze voor de gek te houden. Mede dankzij tv-legende Mario Lopez dachten de deelnemers dat ze aan een heel andere show mee zouden doen, tot ze op het eiland aankwamen… De trailer is nu alvast te zien, vanaf 7 december begint het vierde seizoen.

Wednesday is alle records aan het verbreken

Tim Burton heeft een absoluut succes afgeleverd met Wednesday. De serie over Wednesday Addams verscheen vorige week op Netflix en heeft een record neergezet. 341,2 miljoen uur is in de eerste week naar de serie gekeken. Daarmee is het de beste Engelstalige serie ooit als het gaat om het aantal kijkuren in de eerste week van een serie. Het is overigens niet de beste overall, dat is nog altijd Squid Game met maar liefst 571,76 miljoen uur. Ook staat Wednesday nog eens in 83 landen op de eerste plaats in de top-10.

That ’90s Show heeft releasedatum en eerste teaser

That ’90s Show staat eindelijk ingepland. De sitcom is een vervolg op de immens populaire That ’70s Show en veel van de acteurs uit die serie zullen terugkeren in het huis van de familie Forman. Begin 2023 is het zover en de eerste beelden zijn er nu ook.

Lees alles over That ’90s Show

Deze films en series komen in december 2022 op Netflix

December is aangebroken en dat is niet alleen onder de kerstboom de mooiste tijd van het jaar. Op Netflix is het eveneens altijd feest, want rond de feestdagen worden er heel veel toptitels gelanceerd. Zo ook dit jaar. Een overzicht wat je in de eerste helft van de maand al mag verwachten.

Lees alles over de nieuwkomers in december

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Speurneuzen Kit & Sam (2 seizoenen) Kinderen 2022 2022-11-30
Snack vs Chef (1 seizoen) Reality 2022 2022-11-30
Il Mio Nome e Vendetta Actie 2022 2022-11-30
Take Your Pills: Xanax Docu 2022 2022-11-30
Um Natal Cheio de Graca Romance 2022 2022-11-30
Un Hombre de Action Drama 2022 2022-11-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?