Netflix Daily

Netflix Daily: Overnachten in Firefly Lane villa en Taylor Swift boos om Ginny & Georgia

Heb jij na het zien van Firefly Lane het idee dat je graag eens een nachtje door zou willen brengen in de grote villa waar Kate Mularkey woont? Dan is dit jouw kans, want de villa staat te koop en kan zelfs worden gehuurd. Daarnaast is Taylor Swift boos op de makers van Ginny & Georgia om een ‘seksistische grap’ in de slotaflevering van de serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Overnachten in Firefly Lane villa

Het is mogelijk om een nacht door te brengen in het imposante huis waarin Kate Mularkey uit Firefly Lane in de serie verblijft. Alhoewel het huis ook te koop staat voor een slordige 22 miljoen Amerikaanse dollar, is het ook mogelijk om voor een bedrag van 410 dollar per nacht te verblijven in het huis in de buurt van Vancouver. Wie graag in het huis wil verblijven, moet wel aan een aantal regels voldoen. Zo staat op de lijst met regels: geen schoenen, geen strand, geen strandhuis, geen gastenhuis en geen toegang tot de hottub. Ook mag je het espresso apparaat niet gebruiken. Alle info vind je op Airbnb.

Taylor Swift boos om grap in Ginny & Georgia

Taylor Swift is woedend na een grap in de laatste aflevering van Ginny & Georgia. In de slotaflevering sneert Ginny: “Waar maak jij je druk om? Jij verslijt mannen nog sneller dan Taylor Swift.” Een grap waar veel fans van Taylor Swift al woedend over waren en een grap die ook door Swift niet gewaardeerd wordt. “Wat als we zouden stoppen met het vernederen van hardwerkende vrouwen door dit soort horse shit grappig te noemen?”

Netflix domineert Golden Globes met The Crown The Queen’s Gambit

De Golden Globes is dit jaar een feestje geworden voor Netflix. De afgelopen jaren werden titels van de streamingdienst al massaal genomineerd, maar werden er vervolgens weinig gouden beeldjes veroverd. Dat is ditmaal wel anders.

Lees alles over Golden Globes

Nailed It! komt met nieuwe reeks: Double Trouble

Nailed It! is in maart terug met een nieuw seizoen. Het wordt wel een bijzonder seizoen, want de ellende wordt twee keer zo groot. In Nailed It! Double Trouble zijn er namelijk niet drie maar zes bakkers per aflevering.

Lees alles over Nailed It!

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?