Netflix Daily

Netflix Daily: Vis a Vis in TV Kantine, Tigertail naar Netflix

De TV Kantine is aan de slag gegaan met een aflevering waarin het draait om Vis a Vis. Zo zien we onder meer Macarena en Zulema. Daarnaast heeft Netflix aangekondigd dat Tigertal, afkomstig van de makers van Master of None, naar de streamingdienst komt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Vis a Vis nagespeeld in de TV Kantine

In het nieuwe seizoen van de TV Kantine is ook een aflevering weggelegd waarin het draait om Vis a Vis. Irene Moors maakte via Instagram bekend dat de aflevering van vandaag in het teken staat van de Spaanse hitserie. Moors speelt Teresa en Carlo Boszhard kruipt in de huid van Sandoval. Ilse Warringa en Elise Schaap vertolken de rollen van respectievelijk Macarena en Zulema.

Tigertail van maker Master of None komt naar Netflix

Netflix heeft de nieuwe dramafilm Tigertail aangekondigd. De film is afkomstig van Alan Yang, een van de makers van Master of None. In Tigertail volgen we een Taiwanese arbeider die zoekt naar een beter leven. Het brengt hem op een reis naar de Verenigde Staten. Een moeilijke reis, zo ontdekt hij al snel.

April start met aanbodexplosie op Netfllix

April is goed van start gegaan op Netflix. Op de eerste dag van de maand werden meer dan honderd nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee onder meer een rits films van Dreamworks, De Ghibli-films en zes seizoenen van Community.

Lees alles over de nieuwe titels

Michael Jordan-docuserie The Last Dance vanaf april op Netflix

De tiendelige documentairereeks The Last Dance zal eerder verschijnen dan gepland. Door het coronavirus en daardoor de stilgevallen sportuitzendingen heeft ESPN besloten om de reeks al vanaf april te tonen. Netflix heeft internationale streamingrechten en zal dus vanaf 20 april ook de beelden van Michael Jordan en de Chicago Bulls gaan tonen.

Lees alles over de documentaire

Bekijk het nieuwe aanbod van gisteren:
Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?