Netflix Daily

Netflix Daily: Sex Education seizoen 2 in productie, betere audiokwaliteit onderweg

Sex Education seizoen 2 in productie gegaan, betere audiokwaliteit voor Netflix tv-kijkers en Obama’s werken aan drie Netflix-projecten. Daarnaast is er een trailer verschenen van Good Sam.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Zo reageert cast Sex Education op script voor seizoen 2

De cast van Sex Education is weer bij elkaar gekomen om aan de slag te gaan met het tweede seizoen van de reeks. De productie voor seizoen 2 is officieel begonnen en in onderstaande video zien we hoe de cast reageerde bij het lezen van het script voor het tweede seizoen.

Betere audiokwaliteit voor tv-kijkers

Gebruikers die Netflix via de tv bekijken kunnen rekenen op een hogere audiokwaliteit. Tv’s die ondersteuning aanbieden voor Dolby Atmos of 5.1 surround sound zullen er wat betreft audiokwaliteit op vooruit gaan. Dat wordt mogelijk door een hogere bitrate

Obama’s werken aan drie Netflix-projecten

Barack en Michelle Obama werken momenteel aan drie projecten van Netflix. De voormalig president van de Verenigde Staten en zijn vrouw hebben nu bekendgemaakt waar de eerste drie projecten over gaan. De eerste is een kinderserie over gezond eten, de tweede is een serie over de modewereld in New York vlak na de Tweede Wereldoorlog en de film gaat over Frederick Douglass, voorvechter van de afschaffing van de slavernij.

Lees alles over de projecten

Quiz: Ben jij klaar voor The 100 seizoen 6?

Het begin van The 100 seizoen 6 staat voor de deur. Het gaat nu echt niet lang meer duren voordat we aan de slag kunnen met de eerste aflevering van het zesde seizoen. De afgelopen seizoenen is echter al heel wat gebeurd. Heb jij alles nog op een rijtje? Bewijs het in de quiz.

Lees alles over The 100 seizoen 6

Trailer Good Sam verschenen

Good Sam is in aantocht op Netflix. Op 16 mei wordt de film toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Inmiddels is de officiële trailer verschenen. De film draait om een sceptische journalist die erachter probeert te komen wie de man is die in New York geld achterlaat voor vreemdelingen die het nodig hebben.

Het nieuwe aanbod van woensdag:

Titel Genre Jaar IMDb
DC Legends of Tomorrow (3 seizoenen + S04E13) Actie 2016 7.0
The Pact Docu 2014
Kill Hitler! The Luck of the Devil Docu 2015 7.0
American Experience: The Island Murder Docu 2018 7.1
Familiye Crime 2017 7.5
Mad Max: Beyond Thunderdome Actie 1985 6.3
Full Metal Jacket Drama 2013 8.3
Loving Pablo Docu 2017 6.3
Zodiac Crime 2007 7.7
Up in the Air Komedie 2009 7.4
Bankier van het Verzet Drama 2018 6.9
Knock Down the House Docu 2019 6.8
Possessed (S01E10) Thriller 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?