Netflix Daily

Netflix Daily: Officiële trailer Fatal Affair en nieuwe beelden Cursed verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de nieuwe Original-film Fatal Affair. Daarnaast zijn er nieuwe beelden gelanceerd van de langverwachte serie Cursed waarin de hoofdrol is weggelegd voor Katherine Langford.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Officiële trailer Fatal Affair gelanceerd

Netflix heeft de officiële trailer van Fatal Affair gelanceerd. In de film zijn de hoofdrollen weggelegd voor Nia Long en Omar Epps. Long speelt Ellie, die neit door heeft dat een vluchtige ontmoeting met David (Epps) misschien wel desastreuse gevolgen heeft. Het brengt iedereen van wie ze houdt in gevaar.

Nieuwe trailer Cursed verschenen met Katherine Langford

Vanaf 17 juli kunnen we eindelijk aan de slag met de langverwachte serie Cursed. Inmiddels heeft Netflix een tweede trailer gelanceerd van de serie met Katherine Langford in de hoofdrol. De serie vertelt het verhaal van de legende van koning Arthur vanuit het perspectief van Nimue.

Juli opent met Aanbodexplosie: 42 nieuwe titels op Netflix

De maand juli is vlammend van start gegaan op Netflix. Er is namelijk een ware aanbodexplosie zoals we die al enige tijd niet meer hebben gezien. Er zijn liefst 42 nieuwe titels verschijnen, waar flink wat krakers bijzitten. Zowel qua series als qua films.

Lees alles over de aanbodexplosie

Verwijderalarm: De slotlijst van juni met 35 titels

Het Netflix Verwijderalarm bestaat deze week uit 35 titels. Het gros van de films en series zullen op de laatste dag van juni uit het aanbod gaan vertrekken. Daarbij een aantal toffe films.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?