Netflix Daily

Netflix Daily: Messina in The Sinner seizoen 3, Witwer in Riverdale

Zowel The Sinner als Riverdale heeft een nieuw castlid toegevoegd voor het nieuwe seizoen. Daarnaast is de productie voor het derde seizoen van On My Block gestart en is de trailer verschenen van Hyperdrive.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Chris Messina in derde seizoen The Sinner

De makers van The Sinner hebben nog een hoofdrol weggeven voor het derde seizoen van de serie. Chris Messina zal net als Matt Bomer te zien zijn in seizoen 3. Messina kruipt voor de serie in de huid van Nick Haas, een schoolvriend van Jamie (Bomer). Een verrassingsbezoek jaren later verandert hun vriendschap en hun leven.

Sam Witwer uit Supergirl in Riverdale

Ook in het vierde seizoen van Riverdale maken kijkers kennis met een nieuw gezicht. De Amerikaanse acteur Sam Witwer, bekend uit onder meer Supergirl en Once Upon a Time, speelt de leraar Mr. Chipping. Hij geeft les aan onder meer Jughead, die volgend seizoen naar een prestigieuze school in de buurt van Riverdale gaat.

On My Block seizoen 3 in productie

De opnames voor het derde seizoen van On My Block zijn officieel van start gegaan. De productie is gestart en dus mogen we langzaam uitkijken naar het derde seizoen van de reeks. Het derde seizoen werd in april 2019 besteld. Een releasedatum voor seizoen 3 is niet bekend.

8 brandende vragen voor La Casa de Papel seizoen 4

Het derde seizoen van La Casa de Papel is sinds juli te bekijken op Netflix. Het einde van het seizoen liet ons achter met heel wat vragen. We zijn dan ook op zoek gegaan naar de acht brandende vragen waarop we antwoord hopen te krijgen in het vierde seizoen van La Casa de Papel.

Lees alles over La Casa de Papel

Snowpiercer: de nieuwe verslaving voor The 100-fans?

De eerste beelden van de langverwachte serie Snowpiercer zijn eindelijk verschenen. De serie wordt in 2020 op Netflix verwacht, maar is oorspronkelijk afkomstig van TBS. De serie heeft nu al wat weg van The 100 en is afkomstig van één van de makers van Orphan Black.

Lees alles over Snowpiercer

Trailer Hyperdrive verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Hyperdrive naar buiten gebracht. De serie laat waaghalzen van over de hele wereld zien die tegen elkaar strijden. In de Netflix Original wordt de rijvaardigheid getest, zien we of de coureurs vindingrijk zijn en kunnen ze laten zien wat hun wilskracht is. Wie wordt dé Hyperdrive-kampioen? De serie is vanaf 21 augustus te zien op Netflix.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Designated Survivor: 60 days (S01E08) Drama 2019
The World’s Most Extraordinary Homes (3 seizoenen) Docu 2017 7.5
Inspector Gadget (3 seizoenen) Kinderen 2015 4.8
A Certain Magical Index: The Movie Anime 2013 6.7
Battle: Los Angeles Actie 2011 5.8
Boyka: Undisputed IV Actie 2016 7.2
La Bamba Bio 1987 6.9
Ghostbusters Actie 1984 7.8
Tom en Jerry: de film Kinderen 1992 5.4
The Mirror has Two Faces Komedie 1996 6.6
Where Eagles Dare Actie 1968 7.7
Air Strike Actie 2018 3.3
When They Cry (1 seizoen) Anime 2006 8.1
A Certain Scientific Railgun (2 seizoenen) Anime 2009 7.6
A Certain Magical Index (2 seizoenen) Anime 2008 7.0
100% Hotter (1 seizoen) Reality 2016

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?