Netflix Daily

Netflix Daily: Promotiestunt Netflix voor Undercover, docu over chaos van Woodstock ’99

Om fans alvast klaar te maken voor het tweede seizoen van Undercover is Netflix aan de slag gegaan met een promotiestunt. Dat deed het door middel van een briefje in liefst 150 verschillende supermarkten. Daarnaast is er een documentaire over de chaos van Woodstock’99 op komst op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix doet promotiestunt omtrent Undercover

Het tweede seizoen van Undercover gaat bijna van start op Netflix. In aanloop naar de release daarvan is de streamingdienst een promotiestunt begonnen. In liefst 150 supermarkten in Brabant hangt inmiddels een opvallend briefje met de tekst: ‘Weet iemand wie dit gezellige stelletje is?’ Doelend op Tom Waes en Anna Drijver. Op die manier wil Ferry Bouman meer te weten komen over de twee. Grappig genoeg krijgen bellers naar het nummer ook echt de voicemail van Ferry te horen.

Documentaire over chaos van Woodstock ’99 naar Netflix

Netflix is aan de slag gegaan met een documentaire over het beruchte Woodstock’99. Het festival liep in 1999 uit tot een ware chaos toen het evenement eindigde met rellen en brandstichting. Een releasedatum voor de serie is nog niet bekend.

Verwijderalarm: Room en Whitney Houston eerste vertrekkers september

De eerste lijst van het Netflix Verwijderalarm bestaat uit negen titels. Twee series waren al langer bekend, waaronder alle seizoenen van Crossing Lines. Daar zijn nu zeven films en documentaires bijgekomen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Schrijvers Game of Thrones met Three-Body Problem aan de slag voor Netflix

David Benioff en D.B. Weiss gaan de boeken The Three-Body Problem verfilmen. Het tweetal is bekend als de makers van de Game of Thrones-serie en gaan nu aan de slag met de Chinese boeken van Cixin Lui. Samen met Alexander Woo zullen ze een serie gaan maken met dezelfde titel.

Lees alles over het nieuwe project

Bekijk het nieuwe aanbod van gisteren
Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?