Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Insatiable seizoen 2, BBC en Netflix werken samen

serie Insatiable Netflix

BBC en Netflix hebben de handen in één geslagen voor de nieuwe documentaireserie Life in Colour. Ook is de trailer van Insatiable seizoen 2 verschenen en kennen we de cast voor de eerste Belgische Netflix Original Into the Night.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

BBC en Netflix werken aan docureeks

BBC en Netflix slaan de handen in één voor een gloednieuwe documentairereeks. De twee partijen werken samen aan een driedelige documentaireserie genaamd Life in Colour. David Attenborough, eerder de stem van Our Planet, spreekt ook de stem van Life in Colour in. We zien in de serie hoe we kleur gebruiken in diereninteracties en de vitale rol die het speelt. De serie lijkt te verschijnen in 2021.

Trailer Insatiable seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Insatiable seizoen 2 gelanceerd. Het eerste seizoen van de reeks kreeg veel kritiek vanwege bodyshaming. Toch werd een tweede seizoen besteld en de trailer daarvan is inmiddels gelanceerd. Seizoen 2 verschijnt op 11 oktober op Netflix.

Cast voor Belgische Netflix Original Into the Night bekend

De cast voor de nieuwe Belgische Netflix Original Into the Night is bekend. Voor de nieuwe serie is een internationale cast bij elkaar geroepen. De rollen zijn voor onder andere Jan Bijvoet, Nabil Mallat, Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Stéfano Cassetti, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtulus en Ksawery Szlenkier. De serie wordt in 2020 op Netflix verwacht.

Heftige trailer 6 Underground met Ryan Reynolds

Netflix heeft de officiële trailer van 6 Underground naar buiten gebracht. In de film is de hoofdrol weggelegd voor Ryan Reynolds, die samen met zijn kompanen zijn eigen dood in scene heeft gezet. Nu iedereen denkt dat ze van de wereld zijn verdwenen kunnen ze afrekenen met de bad guys. De film is vanaf vrijdag 13 december te bekijken op Netflix.

Lees alles over 6 Underground

Verwijderalarm: Topfilms gaan deze week uit aanbod

Het Verwijderalarm van Netflix is deze week geen lange lijst, maar we gaan wel afscheid moeten nemen van een aantal grote titels. Zo verdwijnen op korte termijn Spider-man: Homecoming, Baby Driver, Ted en Gladiator. Ook staan er een paar series op de nominatie om te verdwijnen.

Lees alles over het verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Arthdal Chronicles (1 seizoen) Drama 2019 7.7
The Big Bang Theory (12 seizoenen) Komedie 2007 8.2
Springvloed (2 seizoenen) Misdaad 2016 7.5
Carmen Sandiego (2 seizoenen) Familie 2019
Eigen Kweek (3 seizoenen + Kerstspecial) Drama 2018 7.9
Blue Thunder Actie 1983 6.4
Random Hearts Crime 1999 5.2
First Kiss Komedie 2018 4.6
Rudy Bio 1993 7.5
Heavy Metal Animatie 1981 6.7
A Nightmare on Elm Street Horror 2010 5.2
Barry Lyndon Drama 1975 8.1
Rumor has it… Komedie 2015 5.5
Transformers: Cyberverse (1 seizoen) Kinderen 2018 7.2
Paprika (1 seizoen) Kinderen 2017
Nikki Glaser: Bangin’ Stand-up 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren