Netflix Daily

Netflix Daily: F is for Family krijgt slotseizoen, Maradona klaagt Netflix aan

F is For Family Netflix

F is for Family keert nog één keer terug op Netflix voor nieuwe afleveringen. Het vijfde seizoen van de reeks wordt echter ook meteen het slotseizoen van de serie. Daarnaast heeft Diego Maradona een advocaat in de arm genomen om een Netflix-film aan te klagen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

F is for Family krijgt vijfde en slotseizoen

Het einde is in zicht voor F is for Family. De serie keert in 2021 nog één keer terug voor nieuwe afleveringen, maar dat vijfde seizoen blijkt ook meteen het slotseizoen te worden van de reeks. Dat heeft Variety bekendgemaakt. Maker Bill Burr is dolgelukkig met de kans die het gekregen heeft van Netflix. “Bedankt naar alle fans die de serie gekeken hebben. Bedankt voor Vince Vaugn, Peter Billingsley, Victoria Vaugn, Ted Sarandos en alle ongelooflijke schrijvers, artiesten, animators, editors en muzikanten die de show mogelijk maakten.”

Maradona zet advocaat op zaak omtrent Netflix-film

Diego Maradona heeft een advocaat in de arm genomen om te strijden tegen een Netflix-film. Een nieuwe film, geregisseerd door Paolo Sorrentino, zou zonder toestemming van Maradona een afbeelding van hem gebruiken. “Met onze collega’s in Italië zijn we nu de juridische strategie aan het uitwerken om een klacht in te dienen bij justitie voor het oneigenlijk gebruik van een geregistreerd merk”, aldus de advocaat op Twitter. De film draagt overigens ook de naam ‘De Hand Van God’.

Maker Sorrentino zei daar eerder over dat het een ode was. “Door een ongeluk met het verwarmingssysteem in een huis in de bergen zijn mijn ouders overleden. Normaal ging ik altijd met ze mee, maar juist dat weekend niet. Ik wilde naar Maradona kijken die met Napoli een wedstrijd speelde in Empoli. Door te gaan heeft dat mijn leven gered.”

The Walking Dead seizoen 10 komt bizar snel op Netflix

The Walking Dead komt razendsnel naar Netflix. Het tiende seizoen liep dit jaar veel vertraging op doordat de seizoensfinale nog niet was opgenomen voor de coronaperikelen. Aanstaande zondag is deze te zien in de Verenigde Staten op AMC, een dag later is het al raak op Netflix.

Lees alles over The Walking Dead

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 40

Er moest een slimme geest aan te pas komen, maar het is Enola Holmes gelukt. Het zusje van Sherlock Holmes heeft de code gekraakt om Undercover van de eerste plaats te stoten. Of dit lang stand kan houden is de vraag, aangezien Undercover de komende weken nog rustig verder gaat.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Zombielars (2 seizoenen) Komedie 2017 7.4
A Simple Favor Komedie 2018 6.8
Ghost Busters 2 Actie 1989 6.6
Terminator Genisys Actie 2015 6.3
Annabelle Horror 2014 5.4
Carmen Sandiego (3 seizoenen) Familie 2019
De hopeloze Heks (4 seizoenen) Kinderen 2017 7.4
Bom Dia, Verônica (1 seizoen) Crime 2020
The Man from U.N.C.L.E. Actie 2015 7.3
Oktoberfest: Beer & Blood (1 seizoen) Drama 2020 6.5
Bumperkleef Horror 2019 5.8
Song Exploder (1 seizoen) Docu 2020
The Exorcist Horror 1973 8.0
Bad Boys II Actie 2003 6.6
The Godfather Drama 1972 9.2
The Amazing Spider-Man Actie 2012 7.0
Seven Thriller 1995 8.6
The Boys in the Band: Something Personal Docu 2020
Mad Max: Fury Road Actie 2015 8.1
Dante’s Inferno Anime 2010 6.6
Jack Ryan: Shadow Recruit Actie 2014 6.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?