Netflix Daily

Netflix Daily: Top Boy seizoen 4 aangekondigd, Don’t F**k With Cats moordenaar nog actief?

Top Boy krijgt een vierde seizoen op Netflix, zo heeft Drake aangegeven onder een Instagram-post. Daarnaast lijkt de moordenaar van Don’t F**k With Cats nog actief, zo blijkt uit onderzoek van Reddit-gebruikers.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Drake bevestigt Top Boy seizoen 4 voor 2020

Netflix heeft een vierde seizoen besteld van Top Boy, zo heeft Drake laten weten. De rapper heeft de serie nieuw leven ingeblazen door in oktober een derde seizoen te lanceren op Netflix. Daarmee verscheen het nieuwe seizoen zes jaar na de release op Channel 4. Toen op Instagram gevraagd werd of er ook een vierde seizoen kwam, bevestigde Drake dat.

Moordenaar Don’t F**k With Cats nog actief?

Reddit-gebruikers hebben de jacht geopend op de hoofdrolspeler in Don’t F**k With Cats. Luka Magnotta zit momenteel in de gevangenis, maar op Reddit is momenteel veel bewijs te vinden dat Luka nog steeds doorgaat met zijn beruchte fake accounts om zichzelf op te hemelen. Daarmee lijkt hij ook in de gevangenis over iets te beschikken waarmee hij op internet kan.

The Blacklist seizoen 6 heeft releasedatum voor Netflix te pakken

The Blacklist is deze maand nog terug op Netflix met een nieuw seizoen. Het zesde seizoen van de reeks is namelijk aangekondigd door de streamingdienst voor half januari. Red en Elizabeth zullen weer aan de slag moeten in 22 afleveringen.

Lees alles over The Blacklist

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van december

De strijd in december heeft de verwachte winnaars opgeleverd. Met name bij de nieuwe serie was het lange tijd ongemeen spannend, toch kwam The Witcher bovendrijven. Daarnaast deed ook het nieuwe seizoen van You goede zaken.

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Salt Actie 2010 6.4
Sex, Explained: Limited Stories (1 seizoen) Docu 2020
De Bende van Jan de Lichte (1 seizoen) Drama 2020 7.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?