Netflix Daily

Netflix Daily: Cobra Kai in Fortnite, posters teasen nieuw seizoen The Umbrella Academy

Cobra Kai verschijnt binnenkort in Fortnite. In het populaire spel zijn binnenkort verschillende skins vanuit Cobra Kai te zien. Ondertussen is ook het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy alvast geteased met een aantal nieuwe posters.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cobra Kai komt naar Fortnite

Cobra Kai komt naar Fortnite toe. Er zijn verschillende items en skins aangekondigd die binnenkort in Fortnite verschijnen. Op die manier wordt het vierde seizoen van Cobra Kai gevierd. In totaal verschijnen er tien verschillende skins. Ook komen er nieuwe Back Blings, pickaxes en emotes.

Fortnite Cobra Kai

Terugkeer The Umbrella Academy geteased met nieuwe posters

Netflix heeft alvast het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy geteased door middel van een aantal posters. Alhoewel een exacte releasedatum nog niet bekend is gemaakt, zijn er nu wel een aantal posters gelanceerd. Ieder hoofdpersoon heeft zijn eigen poster gekregen. Je ziet ze allemaal op het Twitter-account van Sparrow Academy.

Vreselijke ontwikkeling Virgin River seizoen 5: “Ik weet het echt niet”

Het wachten op het vierde seizoen van Virgin River is in volle gang, maar ook een vijfde seizoen werd al besteld. Daar is nu zeer slecht nieuws over bekendgemaakt. Alexandra Breckenridge, beter bekend als Mel Monroe, heeft namelijk laten weten dat de opnames voor Virgin River seizoen 5 zijn vertraagd.

Lees alles over Virgin River

After Life seizoen 3 voor januari gepland op Netflix + trailer

Het derde en laatste seizoen van After Life komt al bijna naar Netflix. De makers lieten recht zal beelden zien dat de cast een preview te zien kreeg van de eerste afleveringen. Nu blijkt alles te zijn afgerond, want in januari komt het nieuwe seizoen met Ricky Gervais al online. De trailer maakt meer duidelijk over het slotseizoen.

Lees alles over After Life

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Undercover (2 seizoenen + S03E07) Crime 2022 8.0 2022-01-02

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?